Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (48)

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

1.série - 3*, 2.série - 5*, 3.série - 5*, 4.série plus speciály - 5*, 5.série - 5* Zatím nejlepší doktor - David Tennant (miluju jeho "molto bene" a "oh, yeš" :D ), nejlepší společnice - Donna a Amy (Donna nejvtipnější, Amy sympatická)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Skvělý! Rychlej rozjezd, od začátku do konce akce a jednou sem se docela slušně lekla. Taky se přidávám k těm, co by tohle rozhodně neoznačili jako "zombie film". 4,5*

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

1.série - 100%, 2.série - 80%, 3.série - 90%, 4.série - 100%, 5. série - 80%, 6.série - 100%, 7.série - 70%, 8.série - 80%. Skončit to o takových 20 vteřin dříve, byla by to paráda a závěr téměř podle mých představ. Škoda.

plakát

Špinavej Joe (2001) 

Dokonale vtipný. Pokaždý se u toho moc bavim. Nechápu, jak někdo může dát odpad, to nemáte ani trochu smysl pro humor?

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Devátá řada je stejně kvalitní jako ty předchozí. Je to srdcovka, strávila jsem s tou bandou už spoustu let a byla bych nejradši, kdyby to nikdy neskončilo. Padly u toho litry slz, ale zas je to vyrovnaný spoustou humoru. Není to jenom "seriál z nemocničního prostředí". Fakt ne, jenom si to zkuste :)

plakát

Shutter (2004) 

Hektolitry krve a mávnu nad tím rukou. Ale pusťte na mě ducha a já se možu strachy pos*at.

plakát

Volný pád (1993) 

3,5 * Čekala jsem asi víc. Každopádně Douglas výbornej.

plakát

Eega (2012) 

Muší teror, najs :) Byla to hrozná blbina a první polovina mě trochu nudila, ale pak to nabralo ten správnej směr a já se moc bavila. Scéna v kavárně byla hodně vtipná, konec smutnej a dojemnej, až mi málem slza ukápla. (kvůli muše, no to snad..) Lepačky hážu do koše.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Hvězda dolů za rádoby vostrýho Pohlreicha. Neřikám, že temu nerozumí. Bohužel, z jeho "ty vole" se mi chce zvracet. Jinak nemám co vytknout. Někteří z nás jsou fak hovada.