Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Už dlouho sem neviděl tak hloupou pohádku jako je Sněžný drak. Scénárista si nezaslouží ani kousek cukroví...

plakát

Sucker Punch (2011) 

to prostě nedává vůbec žádný smysl..

plakát

Dračí klon (2003) odpad!

Film vypadá na první pohled velmi promyšleně, jelikož se zde vyskytuje drak, kolonování, exsuperman s mečem, atomový kryt z dob studené války, jaderný reaktor.. Ne teď vážně :D. Film je opravdu neuvěřitelně hloupý, ale bohužel tím způsobem, že nestojí ani za to jedno shlédnutí.

plakát

Smrtelná kořist (1987) 

Rozhodoval jsem se mezi pěti hvězdičkami a odpadem. Ale jelikož jsem se u filmu neskutečně bavil a celých 88 minut jsem skoro probrečel smíchy, tak byla volba jasná. A malé ponaučení z filmu? Unášet polonahýho chlápka v riflových minikraťasech vynášejícího odpadky se opravdu nevyplací..

plakát

Predátoři (2010) 

hmm, takže čtvrtý film vycházející z kultovního filmu a také bohužel čtvrtý nezdar. Snažit se kopírovat jednotlivé scény a slepit to do filmu s novým "dějem" asi nebylo nejšťastnějším řešením. Naprosto chybí napětí a atmosféra z jedničky. No a ty dialogy, škoda mluvit. Přitom Arnold ukázal, že to jde skoro beze slov. Ale co, alespoň jsem si zavzpomínal u soundtracku.. ;-)

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Citelně horší než předchozí díl, chyběla mi zde hlavně taková ta pohoda, kterou mě před tím film bavil... Opět největší zábavu zprostředkovávají rozhovory Downey s kýmkoliv, ikdyž arogance jeho postavy mi přišla už dost přitažená za vlasy. Přítomnost Scarlett Johansson mě pořádně štvala, než abych z ní byl nadšený (Ne nejsem gay, ANO líbí se mi pěkné slečny). Celkově ale zábavné pokračování, určitě doporučuji skouknout (v jakém jazyce netřeba zdůrazňovat)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

hlavou mi stále zní jedna otázka...opravdu mi to stálo za to to úsilí dostat se na tu předpremiéru?:-(

plakát

Černej Dynamit (2009) 

Opravdu zábavný film s hlavním hrdinou, který by ve funkci prezidenta chlapáků předčil i Marka Vašuta! Neznalost filmů, jež jsou pro tento předlohou, zábavu nijak nekazí.. Už jen samotný nápad snímku s chlápkem, který o sobě tvrdí, že je černější než pikový eso a nekope svým kung-fu všechny dealery drog, je super lákadlem kouknout se na něj. V závěru film dost ztrácí, což je způsobené pro mě přinejmenším divným vyvrcholením zápletky, ale budiž. 70%

plakát

Rychle a zběsile 2 (2003) 

Jedna hvězdička za Nissan Skyline na začátku a druhá pak za EVO ;-) Pokud se někomu nelíbí ani jedno z těchto aut, tak na to raději asi nekoukejte

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Se vzrůstajícím počtem sérií mi nezbývá, než neustále snižovat počet hvězdiček, smutné..