Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

V tomhle díle Harry Použije všechny kouzla co umí, obě dvě.  Jako dítě jsem na tom vyrostl, x let čekal na 4.díl, ale kdybych věděl jak to celý skončí tak se na to vybodnu. Série která skončila s v nasrávačkách a s dudlíkem i když to mělo dospět, ale nedospělo.

plakát

Poslední chlap - Helen Pottsová (2015) (epizoda) 

1. díl kde se objevila Patricia nemá chybu... samá narážka na Tima Kutila, kterej dostává čočku a bere to s humorem.. Prostě dokonalý... Lerabe jako novej Wilson.. Jedna perla za druhou. Doporučuju

plakát

Jan Palach (2018) 

Sám bych si to nikdy nepustil, nemám k tomu vztah a chybí mi asi i pochopení pro tyhle akce. Co ale musím vyzdvihnout tak výkon Bydžovské, fakt je excelentní. Nastínění tehdejší atmosféry je taky dobré, jen ten konec jsem myslel že bude epičtější a delší. Zářný běh od muzea rychle vyhasnul... Za shlédnutí to stojí, ale nenadchne to jako celek.

plakát

Poslední chlap (2011) (seriál) 

Za mě bomba... Tim musel zvládat 3 kluky, tady to má Mike o dost těžší a zvládá 3 dcery .. a s přehledem. Seriál na odlehčení, který má myšlenku, vtip a nebere si servítky pustit se do témat, které v dnešní době hyperkorektnosti, pomyslně utahují smyčku svobody názoru i projevu, jen aby to někoho neurazilo. LMS všechny tyhle né-úplně pozitivní moderní trendy civilizace shrnuje a servíruje to na talíři s humorem vlastním Kutila Tima. K tomu mu pomáhají právě 3 dcerky, který osobností nemůžou být už rozdílnější. Jen škoda že se tenhle seriál nedočkal i CZ dabingu, sem si 100% jistej že by krásně doplnil ostatní kultovní seriály z 90. který se v TV točí pořád dokola. V dnešní době je to takový balzám na duši pro lidi který mají rádi Mikeův/Timův humor a pohled na svět.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Víc takovejchhle sraček kde jedna anorektička vyseká celou četu vojáků ve sklepě... nechápejte mě špatně, ale i to samý platí pro chlapský macho kosiče  např. ve Vyproštění 2.  Zlatý akčňáky z 80-90. tam to bylo alespoň trošku realistický a stálo to nohama na zemi. Tohle už je marvel v rádoby "real" světě. vypnuto po 1. epizodě a díky díky

plakát

Smrtící ticho (2020) 

Za mě nadstandardní thriller, je tam všechno a kdyby byl trošku více dotáhnutej konec, více promyšlený zakončení tak by to bylo i k 5*. Takhle tomu furt něco chybí ale na dnešní poměry fakt podařený.

plakát

Sestra II (2023) 

Takhle jsem se v kině už dlouho nezasmál, já bych na to sám nešel ale žena říkala že se mi chce na horror tak jsme šli.  Oceňuji dobrodružnost vloženou do horroru. A kupuju plakát tý sestry a vystříhnu ho na žehlící prkno u okna, to bude teď paráda.

plakát

Táta v nesnázích - Čestný tátovský (2023) (epizoda) 

Byl jsem nucen poslouchat první díl a to se nedá ty dialogy.  A třešnička na dortu je že 50tník - správce bazénu má dům, auto a uživí 3 dcery to je ultimatní výsměch a fakovníček.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Tady váhám mezi 3* a 4*, hlavně proto že jsme chtěli z kina po první půlce opravdu znechucený odejít. Šli jsme na Indieho a ne na počítačovou hru "Indy z Persie a zub času". To se neslo v úplně jiném duchu než původní série Indiana Jonese a jeho odkaz. Oproti tomu 2. polovina a hlavně konec, který byl velice chytře vymyšlený spolu s hudbou Johna Williamse to zachraňuje. Jen škoda, že ten nápad cestováním v čase tady nebyla víc rozvedená, byla to jen rychlovka v porovnáním s digitální honičkou na tuk tukách. Takže bohužel, v post Marvelovském světě je přání "více hraní než digitálních sraček a cgi" utopický... jaká to škoda, proto s odstupem času víc a víc doceňuji staré díly, protože třeba ty nedokonalé honičky Forda s Connerym, byly hraný, a v tom byla ta krása. V tomhle digitálu krásu nevidím, když bych to měl takto porovnat.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Na dnešní poměry slušný počin jako celek proto 4* za celkový dojem a to se hodně přemáhám a snažím se vytěsnit z hlavy epizody č.3 a 7, to byl neskutečnej průser a přešlap. K hodnocení dávám 1* navíc než bych dal normálně kvůli dnešní době, kdy je všechno naruby, akademie věd tlačí celý filmový průmysl do řiti a všichni se snaží být ve všem korektní.