Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr se těší, až rodné hnízdo opustí poslední z jeho tří dcer a on bude mít konečně čas sám na sebe. Plán je jasný: najít si novou lásku! Bohužel nejstarší dceři Viki se její vztah naopak hroutí a vrátí se pod tátovu střechu. Aby bylo doma ještě veseleji, Petr se zamiluje a domů si přivede krásnou, ale nevyzpytatelnou Dorku. (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pechláta mám rád. je přirozenej a roli mu věříte. Sympatické jsou i ostatní postavy, dcerky jsou fešné a celé je to takové milé. Ano, děj je lehce předvídatelný, ale tohle je prostě rodiiný seroš u kterého se zasmějete a nebudete s ebát na to koukat ani s dětmi. žádné násilí, žádná krev, žádné nerváky, prostě příběh skoro ze života. A protože jsem na to koukal s obavami, páč české seriály poslední doby jsou fakt peklo, v závěru jsem s radostí konstatoval, že dáme ještě jeden díl. Líbilo se nám to všem. A tak dávám za 4 kapučína! * * * * ()

Reklama

pumlic 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem dva díly a fakt jsem se bavila. Je to příjemný seriál a zatím to vypadá moc dobře. Doufám, že to udrží nastavenou laťku. Je to vtipné, milé, nenásilné a přirozené. K tomu neokoukané tváře a takové normální ze života. Je vidět, že se dají točit inteligentní seriály bez hrubostí, násilí nebo překombinovaných scén. Přesto to umí zaujmout a u diváků boduje. Těším se na další příhody taťky a jeho dcer :-). ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tady máme primu, která každým svým dalším seriálem hledá hlubší dno, tak na druhou stranu tady máme novu, která produkuje relativně dobré seriály, na které se člověk vydrží koukat a nemá po shlédnutí epizody dojem, že mu vytekl mozek z hlavy. Ano táta v nesnázích nepřináší nic nového -- scénář ale není úplně debilní, herci nehrají hůře než banda ožralých ochotníků (ehm ehm Eliška a Damián, Zoo..) a ono to ve výsledku vlastně i stačí. Táta v nesnázích není nic jiného než oddechový seriál, který nijak neurazí, ale vlastně ani nijak moc nenadchne. Je pravda, že postupem času už ta kvalita šla rapidně dolu (myslím si, že to měli možná utnout 8. epizodou). 60% ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TAAAK   tohle  nevypadá  špatně .  Pechlát  se  tam  našel ,  holky  jsou  fajn  a  Petra  H.  je  nááářez .  A  také  je  fajn  ,  že  Štěpánka   a  Kryštof  hrají  zase  spolu  ,  jako  za  starých   časů  v  Devadesátkách . Jsem  zvědav  co  rozehraje  Vaněk  ,  jelikož  Lambora  má  útrum .  A  tak  je  to  spravne . Nebotˇ  kluci  od  těch  počítačů  ,  tedy  mnozí ,  jsou  často  mimo   realitu . Zato  otec  Petr  má  reality  až  moc . No  jsem  zvědav  na  to  jeho  nové  ,, děvče "  .  A  tak  tedy   otcům   zdaaaar . ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama