Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Futurama

Futurama (1999)

Už po shlédnutí pár dílů jsem si Futuramu naprosto zamilovala a musela se dívat stále dál a dál. Zde máte důkaz, že fantazii se meze nekladou. 100 % lepší než Simpsonovi, skvělé hlášky a vtípky, které se vám neodmyslitelně zaryjí do paměti, natož pak takový Bender. Ani mě nemrzí, že se u nás nikdy nevysílala, protože český dabing by jí vzal veškeré její kouzlo. Kdo dokáže napodobit Zoidberga, Bendera, Otíka... Jediné, co můžu Futuramě vytknout resp. jejím tvůrcům je "pouhých" 5 sérií.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

I když jsem sledovala Simpsonovi již v dětství, přes pubertu až doteď, tenhle seriál mě vůbec neomrzel a mohu jej sledovat pořád dokola. Přes spousty dílů si člověk všechny dobře nezapamatuje, a tak se i dnes mnohým od srdce zasměju. Skvělá střeštěná rodinka, skvělý humor, hlášky. Na Simpsonovi nikdy nezanevřu a vždycky se na ně s chutí podívám. :)

Přátelé

Přátelé (1994)

Jojo, nevím proč, ale na tenhle seriál jsem se vůbec nechtěla podívat a zjistit tak, že je to naprosto perfektní komediální pecka, kterou nic jen tak nenahradí. Naštěstí jsem se na přátelé podívala a pak už to šlo ráz na ráz :) shlédla jsem všech 10 sérií a teď se dívám znovu. Všem doporučuji přátelé jen v originále. Český dabing mi u postav absolutně nesedí a akorát to seriálu sráží kvalitu. Jinak ale není co vytknout.