Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (66)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Ze začátku to byl film na 3 hvězdy plus jedna navíc za ty rodiče co učí syna doma. Postupně šla ale kvalita dolů, takže jsem musel snížit na hodnocení 2+1. A taky mi vadil dabing. Některé dokola se opakující hlasy a dabéři, co se na některé herce nehodí.

plakát

Terminál (2004) 

Jeden z mála filmů s Tomem Hanksem, kde mi víc sedí dabing Aleše Procházky jak Vladimíra Dlouhého

plakát

Včera, dnes a zítra (2008) (amatérský film) 

Přijde mi, že je to natočené kvalitněj, jak Poslední výkřik. Není to žádný zázrak, ale ti lidi to točili pro sebe a pro zábavu a né aby na tom vydělali. Občas tam byly i scény, u kterých se člověk zasměje. Být to film určený pro distribuci, je to odpad, ale protože není a o nic se nesnaží, dávám 100%

plakát

Poslední výkřik (2012) 

Fíííha, tak to bylo moc. Hafo věcí tam nedávalo abslotuně žádný smysl. Umře spoustu lídí absolutně bez důvodu. A i když nejsem typ člověka co hledá v každém filmu nějaké chyby, i ty sebemenší, tady se o to snažit nemusím, protože jsou strašně okaté. Ale dám jednu hvězdu za to, že jsem se zasmál u hororu. P.S. Není ve scéně asi v 16. minutě, jak se tam baví v té restauraci či co, v pozadí Štěpán Turek jen jako zmrzlý screen?

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Zombie filmy já můžu. Takže když se na toto téma natočil seriál, Živí mrtví byli jasná volba do TOP 10

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Zpívající strom :) . Tak vynikající film jsem dlouho neviděl.

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Podle odkazu to vypadá moc dobře a člověk se i zasměje. Ale ten kdo neumí dobře anglicky se těžko bude smát a číst titulky.

plakát

Deník slabocha (2010) 

Jedna hvězda za Chloë a druhá za ten konkurz na Čaroděje Ze Země OZ. Příšerný dabing toho kluka i Chloë, kterou v každém filmu dabuje někdo jiný.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) 

Nějaká parta psychologů si usmyslela že je to vhodný pořad pro děti. Nejspíš to byl nápad soudruhů z USA nebo UK. A vysílala to stanice ze všech nejkomerčnějších. Samozřejmě že je to odpad, ale jak někdo z Vás ví, že se to těm capartům nelíbí?

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

4 hvězdy z nostalgie, že jsem za mlada hltal každý díl a Milagros se mi líbila :)