Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (24)

plakát

Inkognito (2021) (pořad) 

Zábava která má dvě verze bud je to skvělé nebo se na to nedá koukat a to je pokaždé když je mezi tipujícími Nesvačilová pak je to nekoukatelné.

plakát

Bajkeři (2017) 

Pobavilo mě to dobře se na to koukalo a nikdo mě ve filmu nesral za 4 hvězdy.

plakát

Bezpečná hranice (2004) (seriál) odpad!

Austrálie může být krásna země jak chce, ale pokud bych měl podstoupit tuhle **** na letišti tak ať se si naserou. Představa že jsem v minulosti udělal blbost kterou bych si odseděl a byl bych potom 10+ let čistý a oni mi řekli rušíme vaše vízum ..chrrr tfuj . Každého občana austrálie co by chtěl do evropy bych nechal zkontrolovat a pokud by měl i blbou pokutu za parkování před 15 lety poslal bych ho zpátky s důvodem že je nebezpečný.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) odpad!

Jestli je něco na csfd extra nadhodnocené tak je to tohle hovno. Vůbec nechápu proč tu létají 5* lidi se snad bojí dát téhle sračce 3 hvězdy nebo méně. Miluju hru a nečekal jsem, že by se seriál mohl přiblížit její kvalitě, ale čekal jsem spon průměr. Žádná akce a absence většího počtu scén s nakaženými to vše mě dost sralo k tomu navíc seriál musí být jak už je v dnešní době plný píčoviny které kdyby tam nebyly tak se bude demonstrovat. Jeden z největších průserů je pro mě ale obsazení Ellie to že si jí zahrálo Bello Ramsey je prostě píčovina zkazilo to každou scénu ve které se to objevilo. 2 série bude stejný odpad škoda že určitě bude většina zase tleskat a sázet 5* za nic.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) odpad!

Nuda nuda nuda a zas jen nuda. Děj si Cameron vytáhl z odpadku nebo ne protože tohle je tak velký podprůměr že zase nechám to hodnocení tady.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Dalo by se napsat že Bezva ženská na krku je poctivá obyčejná česká komedie, která ale bohatě stačí k pobavení.