Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Trol (2022) 

Dosaďte si místo toho norského plyšáka Godzillu a vyjde to nastejno. Scénaristická impotence a nulová atmosféra dělá z této pohádky vykastrované klišé.

plakát

Elton John živě: Rozlučkový koncert z Dodger stadionu (2022) (koncert) 

Elton je legenda. Brilantní performer, zpěvák a pianista. Ale ani to mě nenakoplo k tomu, abych 3 hodiny nadšeně sledoval koncert stárnoucího muzikanta sedícího za klavírem. Prostě jsem se nudil. Raději si ho pustím na Spotify.

plakát

X (2022) 

Má to odvahu, má to koule a má to atmosféru. Můžeme do nekonečna diskutovat o lepším castingu filmařské partičky, pomalému začátku nebo ne úplně originálnímu scénáři, ale celkové kvality filmu jsou neodiskutovatelné. Navíc je osvěžující zjištění, že film vlastně nemá jedinou kladnou postavu. Největší hvězdou je tady Ti West a jeho režie. Ta funguje na výbornou.

plakát

The Sadness (2021) 

Vůbec nemám problém s vizualizací rozmlácení hlavy čímkoli, komukoli a jakkoli, urvanými údy, zvratky, barely krve, zprzněnýma očima, ale vadí mi nulová atmosféra a slabý scénář. Vizuálně působivé, ale samoúčelné až na půdu.

plakát

Night Stalker: Hon na sériového vraha (2021) (seriál) 

Výborná procedurálka s vynikající atmosférou a přesným soundtrackem. Silná stránka NETFLIXU je výběr témat k dokumentárnímu zpracování. Kéž bych to mohl napsat o jeho filmové tvorbě.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Myslím, že tohle už nelze nazvat kinematografií ! Já se celou půl hodinu, co jsem se na to vydržel koukat, těšil na oskarové reklamy od Kauflandu :(

plakát

Lída Baarová (2016) 

Film u mě vzbudil jedinou emoci. Rozčílení nad ztratou času:(! Ps: normálně bych napsal , že jsem nasranej, ale prej se to tady nesmí psát nebo co!

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Pokud tvůrcům šlo o to, abych jako divák zůstal chladný a odosobnělý, pak tleskám a jsem cílovka. Nevyvolal ve mě žádné emoce. Nebyl jsem v napětí, nebál se, neplakal. V čem naopak boduje a je mimořadný, je pohled Hepnarové na okolní svět. Jakákoli scéna ve filmu je vypravěna z jejího pohledu tudíž zcela odcizeně, nezůčastněně až apaticky. Pokud tohle byl záměr tak také tleskám. Velký úklon hereckým výkonům, produkci a výpravě. K pochopeni případu "Hepnarová" je však zapotřebí dalšího studia, protože film nedává odpovědi !

plakát

Mělčiny (2016) 

Přál jsem si, modlil se, aby se to ke konci neposralo. Už už jsem měl otevřeno CSFD a mačkal 4 hvězdy. A ano se to posralo. A já tu holku tak miluju !

plakát

Stoker (2013) 

Jak je možné, že to má tak nízké hodnocení?!?!