Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 662)

plakát

Dogova sólo mise (2009) 

Nic moc humorné. Usmívala jsem se u toho, ale že bych z toho byla dvakrát nadšená. Jakoby vystřižená scéna než se Dug setkal se skautíkem a jde vidět, že scénáristi ho mají rádi, protože přestože je neskutečně blbý a plní rozkazy, vždycky tím dostane do problémů ostatní. Má hlídat skálu, aby se nepohnula? Skálu? Ta se přece nepohne, ale v Dugově případě k tomu stačí malý kamínek a jasně že ji shodí na Alfu:)

plakát

Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 

Řeknu to asi takhle... Prvně jsem se smála, jak začali Doug a Jimmy tančit na té cizí svatbě - hlavně ten balet. Druhá vtipná scéna byla, když fotili tzv. "zážitkové fotografie". Právě jsme v půlce "komedie" a jen dvě dobré scény. Ok jdeme dále... Pak následovala scéna se psem - ano přesně tohle je ten hnusný zvrácený nechutný humor, který nesnáším. Asi stejně jako scéná s "hořením" babky. Hmm a jsme na konci.. ten jediný dostává ode mě velké plus a zvedá tenhle 1* odpad na 2*.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Nelíbí se mi tady to hodnocení. To jako jen kvůli tomu, že je to seriál z české produkce, tak tomu automaticky každý třetí dá odpad! po 5 minutách sledování a dál se tím jako nezabývá? Podle mě za poslední dobu rozhodně jeden z nejlepších českých seriálu. Zábavný, vtipný, svěží, něco nového pro český šoubyznys. Herci perfektní, určitý děj to taky mělo. Já nemám co vytknout, ovšem na plný počet to není. To tomu opravdu chybí jistý punc dokonalosti.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Wau...konec 1. řady a jsem pořád stejně unešena jako při prvním díle. Nejen, že se mi seriál zamlouvá svým námětem a samozřejmě zpracováním, ale i sympatickými herci a jejich ještě sympatičtějšími postavami. Popravdě mi tam opravdu nevadí žádná postava, což je co říct. Pro mě nejlepší překvapení této seriálové sezóny. Popravdě ani nevím, co mě tak moc uchvátilo - Rachel Bilson? Neskutečně sexy Wilson Bethel v roli Wada? Trochu pozastavená doba v Bluebellu (ty šaty co nosí Lemon a její "přítelkyně")? Pohodový starosta Levon s jeho mazlíčkem krokodýlem? Nevím...asi všechno to a další, každopádně vím, že se nemůžu dočkat další řady. 7. 2. 2015: No už je tu 4. série a světe div se, ale pořád se nad tím bavím.. jasně, už to není tolik neokoukané a ztřeštěné jako při první sérii, ale pořád to v sobě má to kouzlo, díky němuž jsem si tento seriál zamilovala. No a hlavně ve 4. sérii přichází curling iron. Zasvěcení ví! Takže jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Ale řekla bych, že by to měla být poslední sezóna, jelikož upřímně, kdo chce vidět seriál po expresním a nečekaném doručené curling iron?

plakát

Doktor zkázy (1979) 

Ne tohle nechápu a vůbec nevím, proč je to řazeno do Burtonovy filmografie. Předpokládám, že se jedná o nějaký studentský film nebo aspoň to tak vypadá a vypadá to teda strašně. I kdybych nebrala v potaz kvalitu kamery a zvuku, tak kvalita herců a příběhu je opravdu strašná. Jediné, kdy jsem si říkala, že tohle je vtipné nebo že mě to vůbec vzbudilo, bylo, když chtěl Burtona zničit knihou, ten se zasmál a pak ho s ní ale nejspíše budoucí ženich opravdu odrovnal. Jak tu někteří píšou, že se inspiroval Edem Woodem, nemohu potvrdit, žádný jeho film jsem neviděla, ale Eda Wooda od Burtona ano a podle toho rozhodně souhlasím, stejně nesmyslné a brakové. P.S. V jednom záběru byl vidět i kameraman (teď nemyslím ten konec). Změna z odpadu na 1* po zhlédnutí Luau (to je teprve děs).

plakát

Domácí záležitosti (2011) 

"How about giving blow jobs to any guy, that asks? That mean you're nuts? - No. That's generous." Komedie, která je místy naprosto neuvěřitelná a šokující a místy průměrná jako ty nejobyčejnější. Jeden z vtipných okamžiků? Vidět Evana Handlera aka Charlieho z Californication s vlasy (bohužel nemůžu nikde najít screenshot, abych to dokázala, tak se na to budeme muset holt podívat sami). Uvidíte i názorné parkování blondýny.. naprosto prázdné parkoviště a ona se strefí přesně na čáru, aby zabrala dvě parkovací místa. Tomu se říká umění. Místy dost morbidní, když si nikdo nevšimne, že jim týden na stromě visí mrtvola. Ale spíše takový dobrý černý humor, který rozhodně stojí za to vidět. Celá tahle rodinka je prostě potrefená a šílená, ale baví.

plakát

Dom Hemingway (2013) 

Hmm... dobré no. Jude Law a Richard Grant za 1* a jinak to celé stojí za ***** aka snímek se dá popsat vlastními slovy Doma: "fuck fuck fuckin' fuck". Ne nekecám, každé druhé, někdy i tři slova po sobě byla tato. Opravdu po určité době už se stávají ona slovíčka otravnými, nehledě na to, že nikdy nezačala být vtipná. Jediné chvíle, kdy se vykouzlil malý úsměv na mé tváři, byly asi čtyři slovní přestřelky, kdy se slovíčkařilo... the end.

plakát

Don Jon (2013) 

Mám nepatrný pocit, že trailer byl stokrát lepší než celý film. Hlavní postavy jsou vytvořeny nesympaticky až běda, ale právě vzhledem k tomu, že jak Scarlett tak Josepha známe z mnoha jiných filmů, víme, že jsou sympaťáci, ale tady si zahráli prvotřídní vypatlance a zahráli je dobře. Ona lehce namyšlená rozmazlená pipina, co furt přežvykovala jak kráva, představovala si život podle filmu, a je neskutečně divná, když ji vadí, že se chlap dívá na porno (divná je i proto že se na něj nedívá sama). On lehce více namyšlený kokotek, kterému záleží, jak všichni ví jen na pár povrchních věcech a taky lehce stupidní. Jinak prosím vás, kdo najde logiku v tom, proč by dospělý muž neměl sám drhnout podlahy, ale měl by si na to najít uklizečku (ne družku, ale uklizečku, bo ona přece si podlah nedrhne už dávno sama), tak mi dejte vědět. Tohle zase Jon dělal dobře, že si sám uklízel... zasloužil by pochvalu. No a k tématu, že se ženská rozejde s chlapem, protože ho načapala u porna se radši ani nevyjadřovat :D Jsem na rozpacích, jestli tom dát 3 nebo 4*, ale myslím že to co to mělo vyjádřit, to vyjádřilo dobře a herecké výkony byly prvotřídní, takže asi se přkláním k vyšší příčce. Jinak nádherná charakteristika toho, co je film: "The pretty woman, the pretty man, love at first sight, the first kiss, the breakup, the make up, the expensive wedding, the drive off into the sunset."

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Pokud se někdo rád záměrně mučí, tak pak tento snímek můžu jen a jen doporučit. Pokud od toho ovšem někdo čeká další z dobrých filmů od Menzela, tak honem ruce pryč. Poslouchat hodinu a půl nějaké árie ženských padajících do postelí (ne sorry, to je jen asi půl minuty, ale těch árií je tam jinak plná pr.. teda spousta) ... hmm ne díky. No a tu postavu, co tu hraje Šafránková? Ach jo... proč na stará kolena propadá takovým sračkoidním rolím, ale vlastně jen kvůli ní jsem to dokoukala do konce.

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Když film skončil, byla jsem naprosto nadšená, ale 4 dny poté si nemůžu vybavit, proč se mi tolik líbil. Určitě v tom velkou roli sehrála skvělá Amanda Seyfries, vcelku pohledný Christopher Egan, naprosto výborná kamera a krásná příroda. No ale co se týče obsahu filmu, tak zas tak skvělý po těch pár dnech není. Pořádně si nevybavím, co se tam kromě hledání Alfonze a milostné zápletky Sophie dělo. Pamatuju si taky pár vtipných scének, no ale celkově snižuju hodnocení. Po zhlédnutí filmu jsem chtěla dát 5 * ale teď s odstupem času jsou to ty 4 nebo 3, takže zase 3-4*.