Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (36)

plakát

Blondýnka (2022) 

Život Marylin byl podle tohoto filmu jedno slzavé údolí a tak mi po čase pohled na věčně uslzený obličej Any de Armas začal lézt pěkně na nervy. Také jsem se u toho dost nudila a kontrolovala, kdy už to skončí. NUDA. Škoda, rozhodně to není pocta a ani přínos k odkazu nejkrásnější a nejzářivější hvězdy filmového plátna jakou znám.

plakát

Okupace (2021) 

Nebylo to špatný a kdyby to byla divadelní hra, tak úplně skvělý. Škoda, že to bylo tak komorně pojaté když se tedy pustili do filmu. Herecky kvalitní.

plakát

Domestik (2018) 

Strašně se mi to nelíbilo. To bylo tak intimní až mi to bylo nepříjemný. Ukazovalo se to, co prostě nechcete u cizího člověka vidět. Já to brala tak, že tohle by vlastně mohl natočit každý, kdyby byl ochoten jít za tu čáru.

plakát

Ultimátum (2022) (seriál) 

Pořád jsem nevěděla jestli 2 nebo 3 hvězdy, protože scénář byl opravdu světový nebo možná jen námět. Herecké výkony také nebyly špatné ale to je tak všechno. Scénář byl nakonec moc překombinovaný , krásná Ester tam běhala v příšerných kamaších a domácím svetru a Ján Koleník tam po většinu času vypadal jak fetka, bohužel. Něco fungovalo, nejdřív nesympatie k únosci a potom naopak mu člověk začal fandit, dokonce i přerod některých postav byl uvěřitelný. Ale na pár týdnů jsem dokonce sledování přerušila, mohlo to být kratší.

plakát

Ztracené město (2022) 

Cožeee, takže Sandra se tu ve svém věku prohání po džungli ve flitrovém overalu a zachraňuje ji Chaning Tatum a Brad Pitt? Sandra u toho vypadá dost sexy a zábavně. Není to nic objevného, slušná oddychovka, JEN, proč si místo toho nepustit Honbu za diamantem? Myslím, že i po těch letech se pobavíte víc.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Dávám jenom jednu hvězdu. Nevím kde vzali maskéry, ale Armie je normálně hezký chlap a tady vypadal jako upocený sňatkový podvodník a na toho by jinde krásná a oslňující ale tady obstarožní Gal nezabrala. No a jinak to Kenneth jenom tak předělal aby to bylo korektní, takže je tam lesbická láska a černošky. A dialogy jsou tak nějak agresivní , že se tam všichni hned pouráží. A to jako vážně měl ten knír kvůli jizvě na obličeji? Nevěřím. Starší verze nepřekonány a to včetně vizuální stránky, hotelů, lodi a záběrů Egypta. Už od mala si pamatuji záběr, jak Linnet stoupá na vrchol pyramidy a vlasy jí vlají (1978), a potom scénu s tangem. Tady si nebudu pamatovat nic. Možná přeci, pocit překvapení z toho úvodního erotického tance co se do té doby vůbec nehodí. Jinak mám detektivky moc rádá a Hercule zvlášť, ale tady si říkám, že to bylo zbytečný.

plakát

Sever (2019) (seriál) 

Mně to přišlo  dobrý a čtvrtou hvězdu dávám proto, že je to český, pro ty české reálie. Cítila jsem u toho emoce, takový naštvání a mlčenlivý mstitel mi ani nepřišel směšný, říkala jsem si, jo, tak aspoň takhle to jde vyřešit , fakt. Herecky dobré a ta zápletka taky. A ještě tam zazněla zajímavá věta - vezmi si oblek ať vidí, že si jich vážíš. No, když si vzpomenu na to vyznamenání v mikině.....

plakát

Kód 355 (2022) 

Mně to přišlo blbý. Dokoukat se to jistě dalo ale jinak to nemělo žádný vtip, lehkost ani pořádnou akci. Ten konečný zvrat mi přišel taky za nohu přitažený a výkon Chastain mně iritoval asi nejvíc ze všech těch holek. Plné klišé, silná žena, žena co to má těžké mezi muži, aspoň zmíněna rovnoprávnost, menšiny, korektnost. To se raději znovu podívám na Charlieho andílky.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Tady jsem se opravdu dobře bavila. Nebylo to moc sentimentální a docela vtipný. Představitel Hana Solo dobře vybrán, dobře zahrán a E.Clarke opravdu nádherná. Dobrá akce, efekty, nové světy, mimozemšťani, létající talíře. Mělo to spád a vtip. Takhle ano.

plakát

Psanci (2021) 

Výborný, výborný. Koukala jsem až do konce unešená atmosférou, muzikou. Stála jsem vedle nich když se smáli a plánovali, utíkala a ujížděla s nima. Fajn biják i když za oddechovku to prý nemám označovat.