Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (5)

Duna: Část druhá

Duna: Část druhá (2024)

K filmu vznikla kolaborace „Hamilton x Dune Part Two“. Výrobce Hamilton pracoval společně s hlavním rekvizitářem filmu Dougem Harlockerem na vytvoření tzv. „Desert Watch“ které nosí fremeni. Ty vycházejí z modelů Hamilton Ventura, které se objevily v sérii filmů Muži v černém. Jelikož jsou klasické desert watch dostupné pouze na Arrakisu, tak Hamilton vydal limitovanou edici hodinek inspirovanou právě desert watch a Hamilton Ventura. Jedná se o 2 modely, Ventura Edge Dune Limited Edition v limitaci 2 000 kusů a Ventura XXL Bright Dune Limited Edition, které jsou v limitaci 3 000 kusů.

Mission: Impossible Odplata - První část

Mission: Impossible Odplata - První část (2023)

Hodinky, které má Benji (Simon Pegg), jsou z edice Khaki Aviation od firny Hamilton. Konkrétně se jedná o X-Wind GMT Chrono Quartz. Hodinky jsou běžně dostupné a kromě chronografu nabízí také ukazatel 2. časového pásma, datumu a vodotěsnost do 100 metrů.

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda)

V čase 00:04:50 můžeme na stole u Sarah (Nico Parker) v pokoji spatřit přání k narozeninám. Jedná se o téměř stejné přání s dinosaurem, které Sarah zapomněla dát Joelovi (Pedro Pascal) ve hře. Dinosaurus je na přání, protože Sarah v něm píše, že Joel ještě není fosilie.

Pluk mizerů - Epizoda 6

Pluk mizerů - Epizoda 6 (2022) (epizoda)

David Stirling (Connor Swindells) je na konci epizody zajat Němci, to se datuje k lednu roku 1943. Bohužel tank v německých jednotkách je americký MBT (Main battle tank). Tento fakt, vzhledem k využívání kořistní techniky během 2. světové války, můžeme ještě přehlédnout. O dost hůř se přehlíží samotný tank, tím je M60. Ten se začal vyvíjet až v polovině 50. let. První varianty se do služby dostaly až v roce 1959.

Bullet Train

Bullet Train (2022)

Když pro Ladybuga (Brad Pitt) na konci filmu přijede Maria (Sandra Bullock), její auto vydává zvuk spalovacího motoru, kterým ovšem nedisponuje. Je to totiž elektromobil.

Reklama