Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (94)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Je to škoda. Cavil jako Geralt a Charolte jako Yeneeffer mi sedí, ale ten bordel jak to natočili, to ne... Snad nechcete čekat úspěch jako Hra o trůny?! Tohle si Zaklínač nezasloužil. Pokud nechcete ztratit iluze o zaklínačském světě, nekoukejte na to. Raději si přečtěte knížky, zahrajte si hry... Tohle ne. Na druhou sérii se netěším a nevím jestli budu mrhat drahocenným časem, abych se to obtěžoval sledovat.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Já už nikdy nedám na komentáře a hodnocení dokud to sám neuvidím. Mně se to líbilo nejen kvůli tomu, že jsem prostě fanda tohoto žánru. Mělo to dobrý spád a nádherné audiovizuální zpracování. Příběh vychází z komiksového universa, tak co se s tím dá pořádně udělat. Ta kostra si bude vždy podobná a bez nějakého klišé se to neobejde. Je třeba držet krok s dobou a tím jsou teď "filmové seriály". Snyder se toho zhostil dobře. Pokud se to nelíbí lidem, pro které to není ten správný druh filmu, tak ať na to nechodí. Já taky nechodím na romantické žblepty. Dávám o hvězdu navíc, protože mě to mile překvapilo. Ben mi na Batmana sedí možná víc jak Bale a Wonder Woman rulezzz.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Konečně seriál, který dělal někdo, nebo se alespoň podílel na jeho tvorbě, kdo opravdu rozumí policejní práci a trestnímu řízení. Tady neuslyšíte trapný hlášky jako měl třeba Stropnický: "zatýkám Vás" a podobný sra*ky. Takhle nějak opravdu ta práce funguje, včetně slizkýho vedoucího, na kterýho můžete mít smůlu.

plakát

Gotham (2014) (seriál) 

Chvílemi bych to označil za průměrný seriál přeplněný nějakým tím "klišé", ale když to beru s nadhledem a rezervou, tak s to dá dobře pozřít a jako vyplnění prázdné chvíle to určitě stačí. Stavím to na úroveň Arrow a The Flash. Prostě dnešní komiksák s typicky temným prostředím Gothamu. Nutno podotknout, že kombinace old-school vzhledu vozidel, oblékání a celkové atmosféry s dnešní moderní dobou (jako např. mobily...) tu funguje moc dobře.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Vážená Novo, hlavně mě štve to Vaše slovo "zatýkám". Každej kdo jen trochu čuchnul k trestnímu řádu, tak ví, že se zatýká jen na příkaz soudce (§69 TŘ). Osoba podezřelá ze spáchání trestného činu může být ze strany policejního orgánu Z A D R Ž E N A (§75 a 76 TŘ). Když to člověk sleduje a říká si, že je to docela fajn, tak to poserete v každym díle timhle slovem.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Velmi slušný nástup, bohužel koncem první řady se z toho stává další Beverly Hills s občasnou akcí našeho hlavního hrdiny. Ta akce vypadá dobře, Amell v posilovně asi bydlí, ale co ten zbytek?

plakát

Iron Man 3 (2013) 

pro mě to bylo trochu zklamání. čekal jsem něco více, hlavně díky trailerům. Možná mi to zkazil český dabing, protože jsem se v kině nepodíval na jakou verzi jdu.

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

nejdříve jsem se přikláněl ke 4 hvězdám, zejména kvůli táhlé a spíše nudné atmosféře. Seriál tak trochu postrádá klasickou akčnost, ale za tu reálnost musím dát plný počet.