Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 323)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Tak nevím jestli jsem koukal na něco jiného než ostatní, ale mě se to nějak zvlášť nelíbí. Celé je to takový nedomrlý ani ryba ani rak. Ani komedie ani pořádný drama ani akční prostě od všeho něco a dohromady to nefunguje. Postavy se chovají jak retardovaný. A k tomu ta kombinace dvou jazyků mě docela lezlo na nervy.

plakát

Kluk spolkne vesmír (2024) (seriál) 

Dobrý retro seriál pohledem kluka co žije na pokraji společnosti s rodinou co jede v drogách. Hlavně matka je závislá a otčím je prodává. Přesto rodina tak nějak drží při sobě do momentu kdy je přepadnou  a vše se změní. A rodina se rozpadá, ale kluk se snaží tomu přijít na kloub co se stalo a kde je otčím. Trvá to řadu let než se vše vyřeší. Celé je to takové zvláštně pojaté, kdy nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř, ale zároveň i líp. Líbí se mě jak jsou schopni přijímat rány osudu a přesto jít dál. Ten retro styl tomu dodal tu pravou atmosféru. A hlavně do toho necpali tu genderovou vyváženost.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Tohle byla jedna velká křeč. To měla být komedie? Ale moc k smíchu toho tam opravdu není. Spíš to bylo melancholické drama s občasným přesahem ke komedii. Herecké výkony jsou takové strohé a působí to příliš umělé, prostě se neustále čeká na hlášku, aby vznikl vtip. Celkový dojem s příběhu je nevýrazný, manžel ani děti neví nic o domácnosti, to jako vážně neumí zapnout myčku či ohřát jídlo? To jsou základy. Tohle se nepovedlo a co vím že už to nikdy neuvidím.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Dal jsem to na dvakrát a bylo to dobré, celé se to točilo k jednomu cíli, ale dopadne to poněkud jinak. Pěkná hlavní herečka.

plakát

V letu (2024) 

Další akční podívaná, která neurazí ani nenadchne. Dobře se na to dívá a akce střídá akci. Samozřejmě že je tam mnoho přehnaných věcí, ale to k tomu prostě patří. Já mám k filmu dvě výtky mohlo to být o 30 minut, aby se mohl děj víc vyšperkovat a pak postava hlavního záporáka mě přišla spíš k smíchu než aby působil jako pořádný mafián.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Nijak zvlášť mě to ne nadchlo. Příliš překombinované. Možná další projekce tomu dá lepší pohled.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Dostal jsem přesně to co jsem očekával. Akce střídá akce. Nádherné efekty, mořský svět nabízí nekonečné možnosti provedení a realizace. Upozadění Amber jsem se docela bál, ale tak hrozné to nebylo. Spojení bratrů bylo fajn a pěkně a vtipně se doplňují. Škoda že nechtějí pokračovat dát, takhle série má pořád co nabídnout a přitom nenudit.

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Nijak výjimečné to není, ale to nebyl žádný díl. Nová hlavní dvojice bez problémů zapadla. Spousta narážek na současnost. Pobavit se u toho nechá.

plakát

Barbie (2023) 

Takový feminismus v praxi. I tak by se to dalo nazvat. Normálně bych na tohle vůbec nekoukal, ale ta masivní kampaň okolo toho mě přimělo zkusit co na tom tam všichni mají. Když přežijete prvních zhruba dvacet minut kdy je to jak koukat na " Teletubies " , kdy se všichni  "ahojkují". Pak se dostanou do normálního světa a rozjede se to. Přesto je to hrozná slátanina, kterou už nikdy neuvidím. Ano občas se za smějete, ale všechno stojí a padá na krásné Margot. Abych jenom nehanil tak plus je krásná vizualizace a barvy.

plakát

Becky je zpět (2023) 

Dobře jsem se bavil. Becky je velmi pěkná a krásně cynická. Líbí se mě to vyprávění. Celé je to dělané do takové akčně hororové hodně černé komedie. První díl neznám, ale umím si představit pokračování.