Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

kingik 

všechny recenze uživatele

Mladá psychopatka Becky se po třech letech vrací na scénu. Je sexuálně vyvinutější a připravena čelit další partě zlořádů. Tentokrát musí rozprášit teroristickou buňku, co jí unesla milovaného psa a která má všechny rysy kultu, a v jejímž čele je Sean William Scott. Má na to jen něco kolem 80 minut, takže na dlouhé prodlevy rozhodně nebude čas. Lulu Wilson to vzala od podlahy. Filmové role nepřicházely, tak se rozhodla navázat na svoji dosavadně nejslavnější roli. S novým realizačním týmem, kdy režii převzala dvojice Matt Angel a Suzanne Coote, se pustila podruhé do osvědčeného formátu skupinky zabijáků, co si dala sraz v lesní chatce. Barvy záškodníků bude hájit Michael Sirow, který už nějakou tu zkušenost s psychopatickými rolemi má. Aaron Dalla Villa a Courtney Gains mu budou krýt záda. Má to spád, objeví se i nějaké ty drastické scény, kterých mohlo být i více. A i napodruhé v podstatě stále stejný koncept solidně funguje. Sean William Scott už zřejmě definitivně dává vale rolím připitomělých sympaťáků z komedií a nastartoval druhou část své kariéry, kde své místo budou mít temnější existence, které v pohodě zvládá. Scénář moc neužije na velkou propracovanost, stejně tak postavy mají své jednoduché a jasně cílené charaktery, takže nemá smysl se v této oblasti nimrat. A i nějaká ta chyba se najde: do záležitosti s terorismem se v závěru vloží CIA, ačkoliv záležitosti této trestné oblasti spíše přísluší FBI. V rámci svých možností, kdy rozpočet jistě nedosahoval závratné částky, se jedná o kvalitně natočený a zahraný thriller, který o moc za svým předchůdcem nezaostává. 8/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šestnáctiletý psychopatický hrdlořez se sklony k sadismu vs. buňka bratrstva bílých misogynních „fake patriot fuckers“, co chtějí pomocí násilí zpět svou vlast a aby bylo všem jasné, co jsou zač, hrají při tom na bendžo. Zdá se, že tenhle souboj nemůže mít vítěze.. Scénář spíchnutý horkou jehlou z toho jde bolestně cítit, stejně jako přiznané inspirace v Kill Bill, Kick-Ass a Edgaru Wrightovi a i přes přijatelnou délku se mluvené slovo stává zbytečným a předvídatelným balastem. S prvním dílem to má společné dvě věci. Trapnost záporáků a obsazení herce známého spíše z komedií na post jejich vůdce. Stifler se snažil, podobně jako jeho máma, ale stejně nakonec pochopil, že výcvik rangerů je k ničemu, když stačí běhat po lese a trénovat boj s nožem proti listnatému stromu. Pokračování s rekrutem CIA s hormonální dysbalancí už prosím ne. Mějte se mnou slitování.. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Krátké, svižné a stejně super jako první díl. Lulu je tentokrát o něco starší, to nic nemění na tom, že tuhle holčinu naštvat nechcete. Já tyhle revenge jednohubky mám prostě rád a klidně bych si dal s chutí další díl. Není to nic převratného, ale v rámci žánru fajn věc, při které bych akorát uvítal větší bodycount a gore, ale jinak jsem spokojen stejně jako minule. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Becky se mi svého času dost líbila a zapadla u mě do škatulky fajnových béček. Dvojka na to jde dost podobně a Becky se tentokrát rozhodne zachránit svého psa, kterého jí unesli zlí lidé a ještě jí zabili kamarádku. Zábavné a brutální to je pořád, nicméně podstatně méně hlavně proto že na rozdíl od jedničky je tu poměrně slabý záporák, který nesahá náckovi Kevinu Jamesovi ani po kotníky. Na jedno podívání je to každopádně ok…60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Na úvod by som mal asi povedať, že pôvodný film "Becky" ma bavil viac. Prišlo mi to, že tvorcovia spracovali reálny thriller, ktorý vedel pracovať s atmosférou a fakt ako naši zloduchovia podcenili Becky malo za dôsledok všetko čo sa stalo. "Wrath Of Becky" sa snaží byť podobným filmom ako bol ten prvý, no pôsobí to, že si z nás tvorcovia chceli robiť viac srandu a svojim spracovaním nám to po celú dobu vedia dávať solídne najavo. A miestami mi to neprekázalo, v iných momentoch som mal pocit, že vytiahnú zbytočné prekvapenie, ktoré filmu skôr poškodilo, než pomohlo. Jediná osoba, ktorá tu okrem Lulu Wilson však pôsobí solídne ja Seann William Scott, ktorý si tú rolu v neprebádaných vodách (aspoň ja som ho v niečom podobnom ešte nevidel) celkom užíva a pôsobí miestami hrozivo. Viac som čakal, že budú mať títo dvaja spolu scénky, ktoré by ma dokázali dostať do toho, no skôr sa film venuje iným postavám, ktoré mi až tak zaujímavé neprišli. Na druhú stranu by som ale povedal, že osoba, ktorá mala zomrieť ako prvá si toto miesto vychytí a skutočne zaslúžene, pretože taký ľudský odpad sa hľadá len veľmi ťažko. Rovnako je škoda, že postava Seana nedostala väčší priestor na to, aby mohla niečo urobiť. Zbavia sa ho príliš skoro. Čo viac dodať? Uvidíme či bude pokračovanie (ktoré sa tak nejako v závere sľubuje), ktoré konečne odpovie na kľúčovú otázku. Hodnotenie: B- ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)
  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)

Reklama

Reklama