Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Blade Runner (1982) 

Umělecky perfektní a nadčasové. Obsahově a scénáristicky prazdné.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Holky a mašiny, záplaty na džíny! A teď se všechny ty Rychle a zběsile můžou jít vysrat, haha :) Tyrese Gibson ostatně může vědět svoje. PS: Death Rallye byla moje první gamesa, co jsem pařil na kompu, krásně se na to vzpomínalo, díky (vždycky jsem hrál za Duka).

plakát

Zombieland (2009) 

Woody Harrelson je u mě totální massacre man. Po tomhle filmu jsem jeho obdivovatel. K filmu samotnému je zbytečné něco psát .. příběh a celkově scénář nulový. O to tu ale nejde, prostě vypnout mozek, nic od filmu nečekat a užívat si jízdu (krátká stopáž přesně akorát). Jako bonus je zde super klisna Emma Stone. To úplně nejdrsnější skopnutí motorky Woodym hned z počátku filmu je pro mě nejlepší zážitek z filmu :)))

plakát

Kurýr 2 (2005) 

Ó Bože, to byla ale kokotina.

plakát

Silent Hill (2006) 

První půlka filmu = super, druhá půlka = hovadina. 2* + 1 navíc za hudbu, výtvarné pojetí a triky. Hlavní hrdinky potěšili, Boromir už méně (né, že by hrál špatně, ale v příběhu byl tak trochu navíc).

plakát

21 gramů (2003) 

Tak tohle byl tvrdej chleba. Sežral jsem ho ale i s kůrkou a pořádně si ho užil. Celý film jsem prožíval a vážně kroutim hlavou nad výkony herců. To co mi u Babelu vadilo (příběh s Japonkou) tu nebylo (vše co je v příběhu tu má své místo, nic tu není nadbytećné) a já můžu jenom doporučit.

plakát

Číslo 9 (2009) 

O chlup horší než původní 9, přesto ale má néco navíc. Prostředí - zdevastovaný svět jako z Falloutu, technicky dokonale vymodelovaný. Nemůžu zapomenout na symboliku nacistického Německa (připomínalo mi to příběhy od Karla Čapka). Halivůdských efektů možná bylo přemírou, já jsem si je ale užil.

plakát

District 9 (2009) 

Wow ! Tak tohle jsem si s hlavním hrdinou vážně prožil. Všechno se mi zdálo tak real a samozřejmé, přitom tam běhali emzáci s krevetogunama. Já jsem spokojený a tleskám režisérskému týmu. PS: HALO bych si nechal taky líbit (:

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Po dllouhé době jsem viděl originální a hodně zajímavý film. Od hudby, přes herecké výkony (ten Daniel Day-Lewis je fakt šílenec, Leonardno DiCaprio ani Cameron Diaz taky nezklamaly) až po finální bitku. Těm komentářům o nejhorším Scorsese filmu nevěřte ;)