Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Dej mi své jméno

Dej mi své jméno (2017)

Upřimně? Čekal jsem kdy se budu nudit, pokud někdy, abych si to pustil. Na mé překvapení jsem se nakonec mě to pěkně rozložilo. Začátek je tak nudný, že se chcete řezat a pomalu pomalu to začíná být emocionální zneužití, skvělý film.

Malé ženy

Malé ženy (2019)

Krásný, krásny, kraaasny film, rozhodně mezi 10 nej dram ever. Naprosto skvěle zahrané a já se na konci rozbrečel jak malé dítě a taky podruhé, abych si ověřil, jestli nemám navštívit odborníka, protože já sakra prostě nebrečím. Emma tam vypadá naprosto božsky, samozřejmě Timothée je luxusní a Florence? ... nevím do koho z nich jsem se měl dřív zamilovat. A ten konec je ... nejhezčí happy end jaký se mohl stát v jakémkoliv filmu, tak si říkám, och bože, kéž by se to stalo mně.

Král

Král (2019)

Výborně natočené, žádná velkolepá výprava a přitom naprosto dostačuje pro hodnověrný příběh. Tady se ukazuje, že není nutné narvat těžké miliony, aby to bylo dobrý, samozřejmě jde spíš o komorní scény. A líbí se mi, že se nedá jednoznačně říct, jestli je charakter nového Krále jenom pozitivní, o to vlastně líp, každopádně je hezky zobrazeno, kam až zachází chamtivost a kdo má hodně, udělá cokoliv, aby měl ještě víc.