Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Moon (2009) 

Wow! Super! Sice jednoduché a levné (obzvláště ten robot se smajlíkem), ale dost dobrá zápletka i když konec lehce slabší. Lze jen doporučit. Opět po delší době něco, na co se dá koukat... Bravo!

plakát

Mise (1986) 

Jeden z nejlepších filmů, které jsem v životě viděl! Velmi doporučuji!

plakát

Spálené vzpomínky (2007) 

Hodnotím velmi velmi pozitivně, víc takových filmů! Filmy které mě nutí přemýšlet nad vlastním životem mi něco přinášejí! Herci opravdu umí hrát a film sám i dialogy mají smysl. Volám BRAVO!

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Celkem hodně podařený film až na ten konec, ten byl trochu slabší :) Butler je fakt dobrej, ale jako Leonidas byl lepší! Pomsta systému? Trochu ano, ale pak ten klaďas stejně vyměknul a dost to odfláknul :( konec vysloveně velmi slabej... ale celkově doporučuju, není mnoho tak dobrejch filmů (96 hodin, Oko dravce, Zrádce, Na odstřel...) spíš na 4 hvězdičky, ale vzhledem k bídě, která panuje v poslední době, dávcám za 5! Leonidas! Sparta!!! na něěěě...

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Moooc pěkný! A to včetně "farmy" a "lidí v pyžamech". Mráz po zádech mi sice neběhal, spíš cynický škleb na tváři při závěrečné scéně = tatík dostal co si zasloužil. Jen Bruno asi tu sprchu nevydejchal :(

plakát

Planina v ohni (2008) 

Vynikající film ze života, napínavé až do konce. Líbilo se to i manželce, lze doporučit přemýšlivým ženám :) trocha lásky, trocha sexu, špetka pomsty = prostě ze života! Super!

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Skoro tak dobré jako Horizont události! Dávám plný počet, už dlouho jsem neviděl nic tak prima z tohoto oboru, snad jen District 9, akorát ten konec na můj vkus moc happy :( jen víc takových filmů!

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Wow! Bomba! Vřele doporučuju všem, co se líbil Black Hawk Down nebo Jarhead, po dlouhé době skutečně super film! Ralph Fiennes si tam ale moc nezahrál, pokud nepočítám to ležení... :)

plakát

Město zločinu (2009) 

Jackie Chan jako vážná postava! Hodnotím velmi pozitivně, prima asijská gangsterko-detektivka :) doporučuji všem!

plakát

96 hodin (2008) 

Po dlouhé době veli slušný film, Liam trochu netradičně, ale velmi pěkně. Poměrně realistické, úsporný boj bezezbraně, hezký střelba. Konečně něco ve stylu Bourna a spol. - tleskám (po dlouhé době!) lze jen doporučit!