Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Saw X (2023) 

Nic nového to nepřináší a téma je již hodně ohrané. 100x vymáchaný pytlík čaje neohromí.

plakát

Sharper (2023) 

Hele to vůbec nebylo špatné! Zajímavá, i když trochu očekávaná, zápletka. Za mě dobrý, pěkně zahraný, slušný herecký výkony, dobrá hudba, kamera i střih. Palec nahoru!

plakát

Silo - Den osvobození (2023) (epizoda) 

První díl mě až tak úplně nezaujal, lepší průměr. Knihy ze série jsem četl všechny. Kulisy docela dobrý, herci v prvním díle celkem průměrný, uvidíme jak dál... ale špatný to rozhodně není...

plakát

Silo - Holstonova volba (2023) (epizoda) 

Wow! Tak to už je jiná káva! Slušná jízda a krásné podzemní trikové scenerie. Jsem zvědavý jak se jím podaří do děje nacpat ty jednotlivé dějové linky z poměrně tlustých knih. Zatím si myslím, že kdo to nečetl, tak vůbec neví, která mlátí. :)

plakát

Tetris (2023) 

Pro mě jednoznačně překvapení roku! Moc pěkně vizuálně udělané, super hudba, střih. Chápu naivní zkratky a neustálý komediální podtón, mě se to moc líbilo. Hodně dobré! :)

plakát

The Challenge (2023) 

Tak to se opravdu povedlo! Sympatická doktorka letí na oběžnou dráhu zachránit zraněného kosmonauta. Moc pěkně natočeno. Možná zbytečně moc dlouhé, ale v pohodě se to dá. Melodramatu je tam asi jako v amerických filmech, ani jedna strana si nemá co vyčítat. Tom Cruise by oblíznul všech deset, ale bohužel....

plakát

The Childe (2023) 

Tak to je fakt famózní korejská pecka! Adrenalinová akční jízda, wow! Super.