Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Fury se dozvídá o utajené invazi Skrullů na Zemi. (Disney+)

Recenze (50)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je velká nuda a chce to dost přemáhání pustit si další díl. Nechci do toho Marvelu moc kecat, ale Nick Fury by byl ve větším centru zájmu kolem roku 2012, teď je to jen nezajímavá postava, co nemá moc co nabídnout. A teda scéna v Rusku byla vážně k popukání. Výbuch jak kráva a ve výsledku se všude povaluje pár kelímků a lidé utíkají jak, kdyby šlo o požární cvičení na ZŠ. Takže si děti pamatujte, vybuchne-li na náměstí velká bomba, odnese to jen ten stánek z popcornem! ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Kvalita Disneyovských scenáristov je tak nízko, že sám neviem čo som vôbec od tejto nudnej a extrémne nezáživnej sračke, pri ktorej si človek celý čas hovorí, že robiť čokoľvek iné, by bol lepšie strávený čas, myslel. Fakt neviem, ale ľudia museli klesnúť fakt hlboko, aby toto malo 73%. // Ja chápem, že to asi je lepšie ako čokoľvek iné čo nám Disney tento rok naložil, avšak to neznamená, že to je dobré. Skôr naopak. A myslím si, že my, ako diváci, si toto fakt nezaslúžime. 2/10 ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidem asi stačí málo ke spokojenosti - dle komentářů, protože spousta z vás, dementů, tady ejakuluje blahem. Ale zpět k hodnocení. Charismatický Nick se vrátil na Zemi, aby se prošel po ulicích Ruska, vedl pár nudných dialogů a nakonec si na nehezky připraveném place i zažil nějakou nepřehlednou "akci a přestřelku". A tím to zakončím stejně nudně a bez spoilerů, jako celý první díl. Špionážní drama prej.. Nevím. Dramaticky jsem úvodní díl přežil až do konce a uvidím, zda-li se přemůžu pokračovat. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK. Takže zelený ušáci jsou najednou zlý? A Talos už není zelenej? Jeho dcera jde proti němu? Manželka mrtvá? Proč ne všechny jsou “na svém území” zelení? A jako za 40 let se nepovedlo najít ušákům domov? Jako tohle je fakt demence… Naprosto nic z konce Captain Marvela neplatí. Navíc bombový útok v Rusku? (v současné době zanechává dost pachuť a pocit lhostejnosti). Navíc ta zbytečnost s Marií… Stručně řečeno, uplácaná zmatenost. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam! Po příšerných dvou seriálech Ms. Marvel a She-Hulk se Marvel vrací ke kořenům. Je tam fakt cítit ten Winter Soldier a já z toho mám obrovskou radost. Prozatím neuvěřitelně bombastický start. Ali Selim má zajímavej styl a opravdu se na to, co tam dělá, dobře dívá. Ještě uvidíme jestli mě ten Kyle bude dále přesvědčovat o jeho scénaristických schopnostech, protože zatím se celkem předvedl. Doufám, že to takhle půjde i dál, protože už se nemůžu dočkat dalších dílů. Jenom teda i přes to, že to mělo 55 minut jsem v jistých momentech cítil menší zkratkovitost, tak snad se to nevyvine ve větší problém. 8/10 PS: Emilia má tady velkou šanci mě konečně přesvědčit, abych se podíval na Hru o Trůny a zatím se jí to celkem daří. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní sekvence byla vytvořena pomocí umělé inteligence. Aplikovala ji společnost Method Studios, která se postarala u seriálu o vizuální efekty. (jirikzaboj)
  • Sonya (Olivia Colman) v epizodě zmiňuje zpěváka Paula Robesona, jenž byl známý svým levicovým smýšlením, sympatiemi ke komunismu, a který často navštěvoval Moskvu během 2. světové války a Studené války. (NiWi)

Reklama

Reklama