Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizoda) 

No nevím, proč když je v něčem dítě, je to hned bráno jako více emotivní. Všechny životy jsou důležité! Kromě toho by dítě samo stejně nikde nepřežilo, snad jenom v pohádkách. Vizuál trochu lacinější, občas to trochu pokulhává, ale konec dobrý, všechno dobré. Pořád mám ale pocit, že mají ti "umělci" co to vytvářejí pocit, že by mě měli pořád vychovávat a "dělat mi dobro"! Vždyť v reálu by se k sobě lidé chovali jako vlci... P.S. taky mě irituje, jak se pořád někteří chovají v podmínkách apokalypsy jako idioti a jsou pořád hlučně bezstarostní...

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Jak zbytečné a patetické... proboha proč!? Stačilo jenom naznačit... to soft porno tam opravdu dávat nemuseli.... fuj :(

plakát

Jaula (2022) 

Eeeeee, poměrně zajímavě to vypadá na začátku, pak se z toho stane strašně nudně se vlekoucí otravné jakési toto.... no a nakonec snaha o jakési jako finále, které také nenadchne. Celkově silně podprůměrné.

plakát

M3GAN (2022) 

Pěkný vizuál, ale to je tak všechno....bohužel nic objevného.

plakát

Čung_E (2023) 

Pěkný efekty, ale to je tak všechno. Jinak sračka totální.

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

Druhá epizoda podstatně lepší, osvětluje trochu děj pro ty co nehráli hru. Pedro má dost omezený rejstřík bručení, Bella trochu navýšila frackovitost. Nevím proč jí vybrali - asi že nebude vadit až se propálí její orientace na LGBT+KGB? (hru jsem nehrál, tak nevím kdo tam byl tou nejvíc hejtěnou postavou - Bella?)

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Nesdílím to bezbřehé nadšení nad touto žvanírnou. Celkem nudné, bez akce (pokud pomineme dobrovolné a totálně nesmyslné sebemrzačení), přehlídka retardovaných irů a nesmyslného blábolení. Dobré obsazení to nemůže zachránit. Jednou se to vidět dá, ale budu rád až na to zapomenu. Lehce nadprůměrné.