Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Pekelná jízda (2008) 

Kdyby i druhá polovina filmu byla stejně našlapaná jako ta první, neváhal bych s plným hodnocením ani minutu.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Původní trilogie pro mne byla dokonalou směsí zábavy, akce, dobrodružství a Indyho hlášek. Proto bych raději tenhle film nikdy neviděl. Indy ulétne atomovce v ledničce, stačí vyplašit atomovcevzdorného sysla, spřáhne se s Elvisem a společně bojují proti bandě komoušů, co střílí hůř než ti v Rambovi II a III...

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Místy jsem si myslel, že se koukám na dlouhý hip-hopový videoklip... a dokonce i většina hereckých výkonů to i naznačovala. Výborný Pacino bohužel zanikl v nesourodém a za vlasy přiteženém snímku...

plakát

Hancock (2008) 

Pokud očekáváte opravdu hluboký filmový prožitek, na tohle zapomeňte. Pokud máte chuť na popcorn a chcete se smát, je to film pro vás:) Bohužel místy se tvůrci o dosažení jakési "filmové hloubky" pokoušeli.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Po zhlédnutí tohoto filmu jsem si připadal jako téměř dokonalý muž:-D To je ovšem to jediné, co jsem si na celém filmu užil. Jinak bych řekl, že to byla víceméně nutná slátanina.

plakát

Lassie se vrací (1943) 

Možná, že **** je moc.... ale ty vzpomínky na krásného pejska, který bojoval, aby se dostal za tím malým klukem jsou nezapomenutelné. VHS u babičky jela pořád dokola.

plakát

Pomáda 2 (1982) odpad!

K čemu takhle ruinovat první díl...

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Totálně šílený a brutální road movie! Dokonce mi tečh tří neoblomnejch a zkaženejch šmejdů bylo líto. Zakončení s nejlepší písní všech dob, Freebird od Lynyrd Skynyrd, je strhující a já cítil, jak to mnou prochází jako se to už dlouho žádnému filmu nepovedlo. Rob Zombie je skvělý režisér, jen musí mít člověk otevřené oči a nehledět na takovýhle film jako na nějakou spodinu jen proto, že je plný násilí a krve:)

plakát

Žiji ve strachu (1955) 

Po Sedmi samurajích zaručeně to nejlepší, co jsem od Kurosawy kdy viděl. Začátek tak silný není, ale jakmile se začně příběh rozlévat, Mifune začne předvádět to, o čem jsem si myslel, že není možné. Kamera místy trochu "prkenná", ale scénář i herecké výkony jedna báseň. S těmi ***** trochu nadržuji, ale na **** to rozhodně není.