Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (2 215)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Tak ...i když se vyhýbám odjakživa tomuto způsobu komentování filmů, tady činím výjimku leč si nemůžu pomoci... :)) Viděno v kině ve 3D: "Kurevská nadupaná akční jízda, která nemá obdoby ve svým sub-ranku desítky let, možná od původních verzí a ty jsou již desítky let zavátý prachem a pískem!! Od začátku do samotnýho konce kulervoucí, akční námrd, kterej se ženě brutální rychlostí stále vpřed!! Už po čtvrt hodině stopáže jsem si říkal "doprdele to je náser jako kráva a to je teprve rozjezd, co sakra příjde ještě??!!" --- megaoktanová atmosférická NEJLÍP kdy v historii filmu podaná postapokalyptická pesymistická nálož, u které sem jen kroutil hlavou nad tím, že mě v rámci akčního filmu dokázalo něco úplně skoro tak rozsekat, jako se to povedlo Raidu 2ce, i když ty filmy nesrovnávám, srovnávám jen zážitek a požitek z filmu!!! Tom Hardy je zde sice jako Mad Max dost v pozadí, ale to vůbec nevadí, protože všechny postavy jsou cool jako sviň, záporáci vybraní z původní dvojky excelentní, celý je to maximální prasácká pecka, u které můj mozek (nebo to, co z něj ještě zbývá .... :-D ), zažíval jeden orgasmus za druhým a mě přešel craving na všechno, co jsem kdy zkusil ... :))) Tohle se nehorázně povedlo, a i když jsem tomu nevěřil, až doporučení mýho nej kámoše, mne přimělo místo s kámoši jít do hospody, tak si radši sednout bez popcornu do kina a nechat se tam tímto NEJPOVEDENÉJŠÍM remakem všech dob úplně zničit!! ... tohle bude roky čekat na konkurenci a pochybuju osobně, že se jí někdy dočká. Jden z nejlepších filmů, který jsem viděl v životě. Chybělo tomu jen gore, ale na druhou stranu je to výbornej důkaz, že i bez hekťáků krve a roztrhanejch těl, se dá natočil GENIÁLNÍ akční námrd. TEČKA !!!

plakát

We Are Still Here (2015) 

Po očekávaném propadáku Insidious 3 mne nečekaně dostal tenhle "menší" horor, který úžasně zkloubil dohromady více hororových témat dohromady. Neřekl bych, že retro zpracování navozuje roky 80.té, ale spíš 70.té, stačí se podívat na auta, které jsou zde použitá. No asi málokdo rozumí americkým kárám jako já, budiž ... Syrovost snímku je parádní a byl bych jen rád, kdyby takových vznikalo víc, než načančané moderní trapárny. I když mi z počátku film asocioval klasické "duchařiny a strašidelné domy", moc jsem mu nevěřil, ono se to brzy změní a tak zde máme silně mysteriozní zápletku a feeling z toho, co se zde začne odehrávat a snímek rychle graduje, až po hodině dojde k nečekanému krvavému masakru v rámci "home invasion", kde jsou lidi doslova trháni na kusy, páleni za živa, nože, brokárny, průstřely skrze těla s cákanci krve přímo do kamery a barák je totálně vymalován z běžné bílo-modřenkové barvy na rudo ... :)) Nedalo mi vzpomenout na geniální Inside (2008), ale to je jiná liga. K tomu tady máme také nějakou tu posedlost zlem ala Evil Dead, což také potěší ... Je to parádní hororový snímek, který v posledních měsících silně vyčnívá nad konkurencí a filmařům se skvěle povedl. Skloubení "duchařiny se splatterem" jsem opravdu nečekal ani v nejmenším !!

plakát

Neutečeš (2014) 

Opravdu nemám slov !! Něco takovýho jsem v době podělanejch kinosrágor jako jsou Insidiousy a Conjuringy vůbec nečekal ... Ten film je hrůza sama!!! Od samotnýho začátku do úplnýho konce. Nedá divákovi vůbec možnost vydechnout. Dobrej neotřelej nápad (...i když by se dalo srovnat s několikrát zpravovanými "Uchvatiteli těl", ale to je zde nepodstatný. U hororů se zásadně nebojím, naposled mi hrůzu nahnal Insidous jednička a před tím už si nepamatuju. Tohle je jednak vrchol filmovýho a hororovýho umění v jeho pravé podstatě. Nejsou potřeba střeva, krev atd., aby se při tom člověk zesral strachy. GRANDIOZNÍ KAMERA!!! Pastva pro oči každej záběr. Ještě lepší hudební podkres, to je prostě něco neskutečnýho, jak to člověka drtí. Zlo může být úplně všude, lekačy kurevsky fungují, parta hlavních hrdinů je relativně sympactiká. Nemám co vytknout. TAKHLE má vypadat moderní horor pro široké publikum, který má jít do kin. Ještě teď po shlídnutí jsem nesvůj, přiznávám bez mučení .... bál jsem se, skutečně se Flipnic bál (a to měl v sobě diazepam desítku a rivotril jedničku ... :-D --> NEPOMOHLO!!) Horor roku a evidentně není šance, aby ho ve svým ranku už něco asi překonalo. Domácí kino nebo kvalitní sluchátka povinost. Uuuufff ... a já teď z hrůzou přemýšlím, jestli jsem v dolním patře baráku zamkl všechny dveře .... :)))

plakát

Mehyô (1985) 

Nekompromisní japonský "sexplo", kde se s holkama banda úchyláků fakt nesere! Film je jedna soft-porno jízda plná zneužívání a znásilňování holek. Hlavní "hrdinka" je fakt náádherná a poslední třetinu si to rozdává na všechny způsoby s vlastním bráchnou ... Tak si to přeberte ... drsnější sick pinku pro zasvěcené. Kôyû Ohara je frajer, což mi dokázal nejlepším japonským sexploiterem:White Rose Campus: Then Everybody Gets Raped !!!! (troll Mekgajvr pouze provokuje,vubec ten film neviděl :-DD, a pokud ho ten provokativní troll co brzo z csfd vyletí viděl, je to stejnej úchylák jako Flipnic :-DD protože proč by na něj jinak koukal, snad z obdivu prácě k mr. FLIPNICOVI. Néé demente, tohle Ti moc dlouho nevydrží .... ;))))

plakát

Ataraxia (2015) (amatérský film) 

Nikdy jsem neviděl film (kraťas..), který by takto dokonale vykreslil noční sny, případně noční můry ... Nevím jak komu, každý to máme jinak, ale mě to hodně asociovalo formou moje noční snění. Jen ty moje sny mají opimističtější charakter ... :)) Každý výjev zřejmě vypráví svůj příběh, který ale zná jen samotný autor ... Za mě není co řešit ...

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

ČTVRTEJ nakonec sem byl v ohododnocení !! :-DD Pánové "kolegové" zde čekali už asi nažhavení no ... ;)) Film je tvrdej politicky nekorektní výsměch všem úchylkám světa, stejně jako všem politickým směrům, stejně jako výsměch všem lidem .... Je to jiný, jde v tom o něco jinýho, je to humor ... ale kulervoucí (doslova!!) ...... :)) Jsou tam věci, co jsem jseště NIKDY NEVIDĚL !!!! :-DDDD // jo ještě, komu se líbila třeba Penumatika / Rubber, tak se mu bude asi líbit dost i tohle a naopak...

plakát

Ex Machina (2014) 

No výýýbornej film tohleto !! "Vytvořit bytost tak mocnou a inteligentní, že z tvůrce stane se pouhý červ a z výtvoru proti němu samotný Bůh, koukající se na nás jako člověk na hroudu červů ... Každopádně když lidský červ stvoří Boha, co myslíte že vznikne ... ??" ;)) /jméno "dokonalé bytosti nemělo být Aja, ale Rogue .../ - pozn pod řádkem..

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

V rámci Západní akční filmové produkce narostá špčka a vrchol toho, co bylo v posledních letech natočeno, takže 5/5. Stále však ve srovnání s Východní akční produkcí je to max 4/5 ... Ale fakt pecka ...

plakát

Tokio ghoul - Season 1 (2014) (série) 

Nádhera, kresba, souboje, brutalita a potoky krve !! Excelentní japan anime jednohubka ...

plakát

Hacker (2015) 

"Jsem nejlepší hacker ...I. G. Děkuji Ti ... ;)" Rougue ...