Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (492)

plakát

Rock of Ages (2012) odpad!

dát filmu šanci byla jedna z mých největších chyb..

plakát

Pokoj (2003) odpad!

absolutně enormní odpad! zvládnutý ve vší možné sračkovosti až do konce..

plakát

Zloděj (1981) 

perfektní film do poslední jiskry! je jasné kde převzal Refn styl pro Drive.. (a vlastně i to hlavní z příběhu..jen pozměnil charaktery postav) .. a btw příšerně mimo text distributora(asi to ani neviděl)..

plakát

Studio Kroměříž (1992) (pořad) 

Kdyby si to trochu víc drželo tu hranu, kde je divák znejištěn zda to je opravdu záznam diskuze odborníků nebo inscenovaná parodie bylo by to pro mě ještě víc geniální.. ale i tak mě teoretikou svalnatec Svatopluk Bergmann poučil o zpětném průlomu na zbytek žití..

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

hrůza.. horší než sem myslel že to bude.. bo Charlize by mohla být dobrá čarodejnice jenže když režisér neumí vůbec vést herce je to průšvih.. spousta nesmyslného neatmosférického řvaní.. které možná i kvůli střihu vypadá jak amatérské divadlo.. kristen příšerná jak jindy (namyšlené úšklebky jako vždy) a opravdu vtipný projev/hučení do války, trapas (bučí jak kravka).. uřvané nesmyslné akcenty na špatná slova něco jako "čoko zmrzku koupila jsem SI!" místo "mám zmrzku.. ČOKOLÁDOVOU!"

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

tolik totálních psycho traumat teenageřích na jednom plácku! čupr blbina .. nejlepší je když říká že "ale asi každý to měl na střední tak těžký"

plakát

Divergence (2014) 

na to že kapitalisti začnou s pomocí vymydlených vojáků likvidovat komunisty kteří sou u moci.. a jenom holčička která má srdce na pravém místě je dokáže zastavit.. tak to bylo vlastně dobré popcorn (jo a hodně woodkida v ost)

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

film je stejná nuda jako být pouze přeživší na věčnosti.. což je vlastně super ..rozhodně je zajímavé si říct nakolik to myslem jim vážně a kolik v tom bylo nadsázky..(pokud to ale bereme vážně je to cool propadák) -mít to víc hořkosladkého tónu který je jen naznačený (a nedělat z upírků nedoceněné génie za vším, ale spíž zdůraznit naznačené "nežití v přežívání") mohlo to být geniální .... kůltůru sací upírka tilda a její emo pozér jsou vlastně fajn dvojka

plakát

Vlčí bouda (1986) 

především by mě zajímalo jestli s tím nápadem 10+1 počítali už od začátku že to bude tak epicky končit.. asi jo a o to víc je to vtipnější.. ještě by mě zajímalo jestli ti co "hráli" instruktory věděli jak jsou v těch děsivých výrazech které házeli komičtí.. rozhodně je to zajímavá fúze komedie a hororu..

plakát

Úkryt (2002) 

hrátky s kamerou iritující..