Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (199)

plakát

Holka na roztrhání (2002) 

Presne typ oddychovyho filmu, kterej mam rad. Reese je miloucka a sexy, presne tak jak to mam rad. Scenar neni nic prevratnyho, ale co me trochu prekvapilo je, ze oba chlapci mezi kterejma si hrdinka vybira sou sympaticti a ani jeden z nich tady neni vyobrazenej jako zaporak, presto se dalo cekat jak to dopadne. A kdyby se nekomu zdalo, ze koukam na nejak moc oddychovejch filmu, tak je to tim ze mam po maturite a nemam do ceho pichnout, i kdyz vim asi jen o dvou lidech, kteri si tydle komentare nekdy prectou :D

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Joel umi kdyz se mu chce. Delka mi vubec nevadila a vsichni herci, prestoze vetsinu z nich uplne nezeru, se mi v tomhle filmu libily. Pribeh a hlavni obvineny sou opravdu takovy maly moralni dilema a nejsem si vubec jistej, jakej rozsudek bych vynesl.

plakát

Fakulta (1998) 

Prijemna oddychovka se spoustou znamejch ksichtu. Elijah me zaujal po herecky strance a Jordana Brewster po fyzicky. Asi budu muset kouknout na Pana Prstenu a Rychle a zbesile :D

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Kult Roberta Pattisona me minul, ale v Remember me mi neprisel vubec marnej. Takovyhle vzrahovy dramata mam moc rad a nebyl sem zklamanej ani tentokrat. Misto Emilie de Ravin bych asi obsadil nekoho mladsiho, kdo by vekem odpovidal hrdince, i kdyz je Emillie moc pekna, tak na tech 20 tak uplne nevypada. Mel sem pri sledovani tohodle filmu trochu upito, takze mozna nehodnotim uplne objektivne, ale konec se mi libil jako uz dlouho u zadneho filmu ne.

plakát

Jasné nebezpečí (1994) 

I kdyz je to obecne hodnoceno hur nez predchozi Ryanovka s Harrisonem, me se libila o neco vice. Lvi podil na tom ma Willem Dafoe, ale taky vetsi akcnost a tempo filmu. S takovouhle si budu muset precist Clancyho knihy a taky sem uz hodne zvedavej na dalsi Ryanovku s Chrisem Pinem.

plakát

Vysoká hra patriotů (1992) 

Harrisona mam proste rad a zeru mu uplne vsechno. Tohle byl slusnej thriller, tempo nebylo nijak prevratny, ale na pohodovej vecer u televize jako delany.

plakát

Kletba bratří Grimmů (2005) 

Tak tohle bylo fakt o ničem. Jedinej klad tohodle filmu je, že mně po více než roce opět donutil zavítat na čsfd. Večer, kdy sem se na Kletbu díval, sem byl po pár předešlích pařbách dost unaven a chtěl sem se jen tak odreagovat. A nebýt toho, že sem celý film čekal až se objeví Monica Bellucci, tak bych se na tendle blábol nedokoukal. Nechápu co mělo diváka na tomto filmu bavit, celou dobu se nic nedějě, příběh nemá žádnej náboj, lepšího záporáka by vymyslela fretka mýho bráchy. Dvě hvězdičky sou za tu Moniku, který to i za tu chvilu co se objevila, stihlo dost slušet.

plakát

Po sexu (2007) 

Tak na hranici 3 a 4*. Je pravda, že některé scénky nejsou nic moc, ale ty horší se dají snést a ty lepší opravdu stojí za to. Narozdíl od mnoha uživatelů se mi hodně líbila scénka s teenageri, kteří přišli o panictví. Asi proto, že mi je toto téma blízké :). Jinak celkově bych řekl, že ty povedené scénky převažují, zmínil bych třeba První se dvěma kamarády, nebo s lesbičkami, kde to Mile Kunis neskutečně seklo. No když o tom tak přemejšlim, tak se mi dost líbily všechny až na páreček gayů v 2. scéně. Emmanuelle Chriqui ve spodním prádle docela trumfla všechny ostatní krásný holky v tomdle film. No a poslední scénka byla opravdu nejvtipnější, takovej bonbónek na závěr. No mám to takový na přeskáčku ten komentář, ale co :). No a na závěr musím říct, že podobně laděný film Young people fucking se mi líbil přece jenom o trochu víc.

plakát

Wrestler (2008) 

No upřímně nechápu proč je tolik stížností na letošní slabou sezónu. Čtvrtý film z užšího oskarového okruhu a čtvrtá pecka. Aronofského nijak bezhlavě neadoruju, requiem za sen bylo super, ale fontána mě až tolik nezaujala. Ze začátku sem nevěděl co od wrestlera očekávat, ale nemůžu říct, že by mě překvapilo co sem nakonec dostal. Volba Mickeyho Rourka byla ideální, tím víc pro mě, že sem s ním moc filmů neviděl, a od začátku sem v něm viděl jenom Randyho. V průběhu filmu se toho vlastně nic moc nestane, ale přesto nenudí ani chvilku. Aronofsky dokonale znázornil krizi chlapíka, který věnoval celý život wrestlingu a teď na konci kariéry, neví co si počít se životem. No prostě a jednoduše sem s ním cítil, a na konci sem byl docela na měkko. Ještě teď mám snímek v hlavě a asi ho jen tak ven nevypudím. Taky se mi dlouho nestalo, že bych sledoval závěřečné titulky, poslouchal závěrečnou písničku a stále přemýšlel o tom, co sem právě viděl. No a Marisa Tomei jako bonbónek na závěr, to snad ani nemusím komentovat, to je taková kočka, že by ji moc mladejch holek konkurovat nemohlo. u americké akademie, ale wrestler pravděpodobně neuspěje, a asi je to tak správně, protože přeci jenom i když se mi The wrestler strašně líbil, nic až tak převratného nepředvedl. Ovšem Mickey Rourke je horkým kanditátem, přál sem Oskara Bradovi, protože ho dost žeru, ale Mickeyho výkon mě prostě dostal, a to si většinou hereckých výkonů nijak zvlášť nevšímám.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Super film! Viděl sem už několik kanditátů na letošní oskary, a Slumdog millionaire u mě zatím jasně vede. Jediný protikanditát pro mě zřejmě bude Benjamin Button, na kterýho se taky hodně těším. Argumenty, že by si tohoto filmu nikdo nevšiml nebýt jména na režisérské stoličce, mají možná něco do sebe. Film by hlavně nepronikl do širší známosti, ale svoje nesporné kvality prostě má a o nějakém hypu tady nemůže být řeč. Kdyby se na něj podíval divák, který o něm předtím neslyšel žádné ódy od kritiků, stejně by z něho musel být nadšený. Začátek byl vynikající, potom trochu zpomalilo tempo, ale pořád se byl na co dívat. Je pravda, že konec byl trochu patetický, ale nedojmul by jenom toho největšího suchara. Obávám se, že na oskarech zas takový úspěch mít nebude, protože to není klasický hollywoodský film, ale v letošní slabé konkurenci šanci určitě má.