Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 428)

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Komorní, chvílemi hodně intimní drama. Slibný začátek snad nové trilogie. [Kino Morava]

plakát

Barbarella (1968) 

Prvních 10min supr, exhibice a nahota Jane Fondy. Z toho by asi feministkám praskla žilka :) zbytek úlet jak svina :)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Po prvních dvou episodách jsem si myslel jaká to nebude řežba  a ono to sklouzlo ke komornímu dramatu plné intrik a vysoké politiky a bylo to boží! Výprava absolutní špička špiček.

plakát

The New Look (2024) (seriál) 

Kurňa, škoda, že se seriál netočil více a více okolo módy, na to jsem se hrozně těšil, ten úvod a poslední episody byly parádní, hlavně teda posledních 5minut bylo dechberoucích. Každopádně se mi to líbilo.

plakát

Dovidenia v pekle, priatelia (1970) 

Hlavní důvod proč jsem si to pustil byla Olga. Film teda, nevím no, toto není můj šálek :)

plakát

Ptáci (1963) 

Tak mám splněno. Jeden z těch základních filmů Hitchcockovy filmografie. Atmosferický a trikově podmanivý. Je to můj 18 Hitchcock film, není rozhodně nejlepší ale řadí se k tomu lepšímu. Jo a Hitchcock si uměl vybírat herečky, opět půvabná blondýna :)

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Jo, tak to byla totální digibordel kravina ale s tím jsem samozřejmě do kina šel. Bitky jsou fakt epické, Godzilla ještě víc uber cool a co víc si přát?[Kino Morava]

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Konečně jsem si udělal čas a sjel poslední řadu. Ta to vyloženě pokazila, tlačili moc na pilu a ta tlačenka... až to bylo místy dosti otravné, škoda. První tři série, hlavně S1+S2 velmi povedené a poslední byla zklamání.

plakát

Šógun - Sluhové dvou mistrů (2024) (epizoda) 

Tak zatím pecka jak sviňa, snad to nastolené tempo bude ještě gradovat. Výprava je naprosto dechberoucí.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tak jsem si film nechal půl hoďky uležet při cestě z IMAXU :) Kam jinam taky zajít na takový spektákl. Film mě vtáhl tak, že jsem ani nevnímal ten nejvíc iritující element v kině, lidi cucající kolu a žroucí popkorn, to se mi dlouho nestalo. Užíval jsem si to naplno.  Villenevue nám servíruje přerod z Paula v onoho očekávaného proroka a vůdce, je vzatý možná trošku z rychlíku. Je to ještě větší audio vizuální žranice než předešlý díl. Trochu mi tam vadily některé změny, které udělal oproti předloze. Jako jo, změnil to dobrým způsobem, dává to smysl....ale prostě i tak :) Zimmer dělá opět to co umí nejlépe, duní :) pro mě jsou ale právě spíše ty klidné až Zamfirovsky foukací  části hudebního doprovodu to co dělá Dunu Dunou a mrázení po zádech. Herci velká paráda, to je přehlídka výkonů. Tři tyčí nad ostatními. Paul, Stil a Feyd. Nejlepší je Stil:) Každopádně bez třetí epizody je to stále nedokončený příběh. [IMAX]

Časové pásmo bylo změněno