Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Nevina (2021) (seriál) 

No tpč!

plakát

Lucy (2014) 

Když psal Lucy Besson scénář, tak asi opisoval z totalitní učebnice přírodopisu a vlastivědy. Jedna hvězda za Scarlett.

plakát

Zmizelá (2014) 

Po dlouhe dobe film, ktery me dokazal nekolikrat naprosto odzbrojit zvraty v deji. Napeti se pekne stupnovalo a hudba to uzasne podtrhuje. Jasnych 5 *

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Úžasná atmosféra, kterás v táhne do děje. Z Paříže 20. let by se mi nechtělo vracet. Samozřejmě až do doby než bych si přečetl verbalův komentář :-)

plakát

Total Recall (2012) 

Vynikající akční snímek, který nepostrádá napětí a dynamiku. Bohužel je pojmenován po legendě, se kterou ho všichni srovnávají. Nebýt tomu tak, věřím, že je hodnocení mnohem vyšší. Za shlédnutí stojí už jenom kvůli Kate Beckinsale :)

plakát

Smrtihlav (1998) 

Temná atmosféra, která by měla být stěžejním tahounem tohoto filmu, mě vůbec pohltila. Děj se jen pomalu vleče, nudí a finální rozuzlení ztrácí údernost. Nebýt Jennifer Connelly, snad ještě jednu hvězdičku uberu.

plakát

Speed Racer (2008) 

Tenhle film mě svou barevností a ujetostí úplně dostal. Normálně přiblblé opice ve filmech nesnáším, ale tady mi vůbec nevadila. Když si zpětně zhodnotím dějovou linii, tak jde o pěknou kravinu, ale fakt hodně pěknou!

plakát

Doktor Hollywood (1991) 

Velmi příjemná oddychovka na nědělní odpoledne.

plakát

Zelený svět (1996) 

velmi prijemny film, na ktery se kdykoli rad podivam znovu. "golf a sex jsou jedine dve veci, ktere si uzijes, i kdyz je neovladas"