Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (115)

plakát

Valkýra (2008) 

Ten klasický americký patos na závěr (e. g. když si Stauffenbergův podržtaška stoupne před něj a nechá se zastřelit - do zad - jako první) to podle mě trochu kazí. Ale jinak Singerova režie jako vždy vynikající a Cruise mi nevadil tak, jak mi vadí obvykle, což je určitě úspěch.

plakát

Sociální síť (2010) 

Ten film je dokonalý! A neříkám to jenom proto, že zrovna teď píšu diplomku na související téma..anebo že miluju filmy Davida Finchera..i když nějaký vliv na mé hodnocení to určitě má :) Každopádně, byl to film nebo dokument? Protože přesně tohle se stalo a navždy to změnilo životy všech lidí, kteří drží krok s tempem doby. Přijde mi to neskutečně fascinující a nemůžu se dočkat, jak ten příběh bude pokračovat.

plakát

Wall Street (1987) 

Je fajn, že jsem Wall Street viděl až teď, zároveň s dvojkou. Celé to dávalo lepší smysl. Pokud bych měl zhodnotit obsahovou stránku, tak i když se tenhle film drží snad všech zažitých klišé o finančních trzích a lidech na nich podnikajících, pořád se na to dá dívat :)

plakát

Na doraz (2010) 

Pařba ve Vegas se tentokrát neopakovala. Bohužel.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Nepřeberná studnice hlášek, ze které čerpá kdejaký akční film. - Seš sám? - Ne, mám s sebou vídeňský chlapecký sbor :D

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Tolik skvělých herců najednou už jsem viděl. Ale aby mě bavil v podstatě každý okamžik filmu, ať už tam byl Bobby Jr., Gwyneth, Donny, Sammy L., Scarlett nebo třeba Mickey, to jsem popravdě nečekal. A ten Rourkeův ruský přízvuk! :D

plakát

Kód 46 (2003) 

Nejdivnější filmový zážitek za poslední dobu. Až to celé vstřebám, tak se rozepíšu podrobněji :)

plakát

Minority Report (2002) 

Pointu jsem čekel celkem lacinou, i proto mě výsledek mile překvapil. Ale stejně Cruise furt nemusím :)