Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejvíc nejlepší seriál na úplně celým světě. Dyť nechat na jedné lodi narcistyckého egoistu Kocoura, flegmatického povaleče Listera, Arnolda Jidáše Rimmera (notorického nedouka s napoleonským komplexem, který vzbuzuje u členů posádky stejný respekt, jako papoušek dlouhého Johna Silvera), rozpolceného androida (a kvalifikovaného bakaláře toaletních věd v jednom)Krytona a lodní počítač Holly s IQ 6000, jehož časem zašlá genialita uvádí posádku nejednou do smrtelného nebezpečí, je bezesporu počin hodný geniů.

Dr. House

Dr. House (2004)

Největší cynik opovrhující autoritami, uvědomujíc si vlastní genialitu pajdá o holi chodbami nemocnice zasypávajíc všechny kolem svou drsnou upřímností. Haleluja konečně někdo kdo se s tím nesere a odmítá slušnost za každou cenu.

Californication

Californication (2007)

Momentálně sleduju začátek druhé řady a nemůžu si pomoct, ale kde se hrabe starej dobrej cinik House na Hanka Moodyho. No dobrá, House sem si do huby brát neměl, ale minimálně na stejné úrovni jsou. Hank se s tím prostě nesere a jeho libido ho nejednou dostává do nezáviděníhodných situací, i když po většinou tomu předchází situace záviděníhodná. Je to zkrátka 25 minut neředěné zábavy v podání charismatického Duchovnyho coby pisálka procházejícího obdobím "nepisálka". Tím samozřejmě nechci říct, že by to chudák Dave odedřel všechno sám, protože ta banda pošuků kolem Hanka (LA citizens), ať už je to jeho agent s chotí, nebo nápadník jeho EX s dcerou, má taky cosik do sebe. Každopádně sarkasticko cynický spektákl na motivy opětovného sbližování v podobě bujarého bohémství hlavního iniciátora. Haž to do mě lopatou!!!