Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Interstellar (2014) 

SPOIL ... Takze jestli sem to ted na mobile dobre spocital, tak laska je 6 rozmer a spolecne s gravitaci dokaze vytvorit casoprostorovy komunikacni portal? Jednou je malo :-)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Kýč je přesně to slovo, který to vystihuje. Míra vznešených kidů přesáhla únosnou míru hned na začátku. Ze startu jeden krutej gag: "Hyjó pejsku", ale jinak naprostý, ale naprostý lejno a vy všichni rádoby kritici a odborníci si běžte naliskat. Tady se zas jednou ukázalo, kdo má vkus a sami jste se všichni usvědčili. Bay je reklamní režisér, tohle je předražený Béčko a Jablonsky taky na kopanec do řiti. P.S. Mohl bych poplivat jednotlivosti, ale proč se namáhat, když se na to můžu vysrat jako na celek :)

plakát

Sladké zítřky (1997) 

Oj, to sem si zas jednou v honbě za červeným políčkem naběhnul na pěknou pí-čovinu. Ultimátní nuda na druhou, uvařil jsem si u toho kafe, ostříhal si u toho drápy na všech údech a čumět na to sám, tak jsem u toho po tom kafi normálně usnul. Takže 2 hodiny vycpávkových flashbacků, duchaprostých dialogů na solidním pozadím kanadské přírody. Být manažerem spánkového centra, neváhal bych, zaručený zabiják nespavosti.

plakát

Legie (2010) odpad!

Nadpřirozeně eunuchovský rozměr dostal nový význam

plakát

Barbar (2009) 

A pointa? Artová syrovost je to jediný co to možná má. DVD Cover si dejte až po shlédnutí filmu, ne dřív!!!. Velká psina. Zaručeně vůbec ten nejvtipnější moment z celýho filmu.

plakát

Solomon Kane (2009) 

Ani snad nemůžu vypsat to zklamání které mi Solomon přinesl, neboť očekávání byla velká. Co se týče formy, tak jsem od toho nečekal žádný zázrak a v podstatě jsem byl celkem spokojenej, ale kdybych se tu měl vypsat z toho monstrózního smradlavýho lejna v podobě obsahu, které se valí celým filmem jako kdysi Nil za období dešťů , tak se z toho nevypíšu. Charakter jako takovej má určitě potenciál, ale vývoj děje je brakovost nejhrubšího zrna, místo aby sypal vpřed tak se vrací na začátek a je tak klišoidní a patetický, že si jeden nemůže pomoct a nenasrat mu na hlavu. Každopádně největší BULLSHIT co jsem letos viděl.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Klasická Disneyovka jak ze starých časů, nic víc, nic míň. Jenom škoda že už jsme vyrostení.