Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Na dotek (2004) 

Boring....Star for a poster.

plakát

Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008) 

Velmi pekna prace s kamerou bohuzel nezachrani nektere zasadni nesmyslnosti ve scenari. I presto si snimek udrzuje jakousi milou lehkovaznost a je odvyprajen vcelku svizne.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Sprosty film bez myslenky, ktery ani Will Ferrell nemuze zachranit. Step Brothers se vas snazi rozesmat tak zoufale, ze se jim to po desitkach trapnych scen nakonec jednou ci dvakrat povede. Navic podle me nejlepsi scena filmu byla vystrizena a je k nalezeni pouze na dvd: "Mooom wallet? this is horseshit, he got Hulk Hands!" :D.

plakát

Austrálie (2008) 

Ale proc ne? Az na to ze film ma triple happyend, az na to ze se Australie snazi byt love-story, drama, documentarni snimek o pravech Aboridgincu, historicky snimek a temer action movie najednou, az na to ze ten starej nahej dedula je tam jaksi navic, je film skoro tim nejlevnejsim zpusobem jak si prohlednout krasy Australie a Nicole Kidman. Nejlepsi cast: Hugh Jackman vystupujici z mlhy, lol.

plakát

Yes Man (2008) 

Oh yeah, tenhle clovek ma ksicht z modeliny, avsak na rozdil od nekterych dalsich Jimovych predstaveni na filmovem platne, toto stoji za to jak z hlediska scenare tak i filmoveho ztvarneni knihy, ale hlavne ze pobavi.

plakát

Velkej biják (2007) 

Na druhou stranu to nebylo zas tak nechutné, jako většina podobných parodií.

plakát

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 

Poté, co jsem byl pozván na Narnii jsem si pročetl zdejší reakce a hodně, hodně jsem se rozmýšlel. Nakonec jsem přeci jen vyrazil a nestačil se divit. S většinou těch 1 a 2 hvězdičkových názorů jsem opravdu nemohl souhlasit. Ano, je tam sice pár záběrů jako z pána prstenů, ale to je tak vše co bych chtěl doopravdu vytknout. Celé se to sice obrací spíče k dětskému publiku, nemyslím si však, že to musí být určeno pouze jim. Hlavní hrdinové nejsou zdaleka tak otravní jako v předchozím díle, záporáci jsou atraktivnější, scénář mnohem vtipnější a neřekl bych, že tu režisér příliš tlačí onu kritizovanou křesťanskou otázku. Kdybyste nevěděli, že Aslan má představovat Krista, možná by vám to co říká, přišlo i celkem zajímavé. Navíc to pěkně utíká, jak se děj posouvá kupředu. A když na to nepůjdete s cívalem a trellínem, možná si uděláte taky vlastní názor. Rozhodně lepší než první díl na plný počet hvězdiček to asi není, ale vzhledem k poměru očekávání/skutečnost...