Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 496)

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Oproti jedničce přímo spektakulární. Atkinson už střídá destinace jako správný agent, balí mladičkou Pike a celé je to takové pohodovější, úsměvnější. Stopy Clouseaua jsem našel i tady. Zákeřná asijská babča, to byl přece celý Kato.

plakát

Johnny English (2003) 

Pořá dobrá taškařice, takový trochu Clouseau styl smíchaný s pozůstatky Mr Beana...a samozřejmě skvělým padouchem Malkovichem. Kdysi se mi to ale líbilo o něco víc.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Knížku jsem kdysi nedočet (ani nevím proč), ale film mi přišel jen jako takový slepenec různých poloskrytých kamer. To poselství nebo ta myšlenka předlohy je jasná, ale ten film je celkově prostě nezáživný.

plakát

Jan Palach (2018) 

Nebavilo. Ta snaha vykreslit Palacha jako obyč studenta je tady docela křečovitá, fakt jsem ty myšlenkové pochody tvůrců předhazovat mu různá znamení, moc nepobral.

plakát

Šíleně bohatí Asiati (2018) 

V rámci žánru asi to nejlepší za několik let. Fakt parádní romantika s tak akorát dávkou dramatu i komedie.

plakát

Marshall (2017) 

Black Panter jakožto právník pro "černé" jezdící po Státech křížem krážem. Jako seriál bych si to rozhodně líbit nechal, film se ale zabývá jedním z mnoha Marshallových případů a je to takové..chybí tomu trochu víc té zloby a nepřátelské atmosféry, která tyhle případy určitě provázela. Hudlin na tohle asi moc vhodná volba nebyl.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Velká událost to bezpochyby byla, film jí určitě ale není. Spielberg už jede jen tak na neutrál, takže v žánru novinářské drama je tohle spíš z toho slabšího soudku. Ale stejně jako u ve stejný den viděné Niti od PTA je tohle herecky a hudebně hodně ok.

plakát

Nit z přízraků (2017) 

Klasicky jsem se s PTA zase minul. Herecky parádní, ale tak nějak od filmů čekám víc než jen masturbaci nad technickou složkou filmu. Příběhově blbost až na půdu prostě, a to to u mě ještě dost zachraňuje ta zvrácenost obou hlavních postav.

plakát

The Florida Project (2017) 

Klobouk dolů před Bakerem, fakt parádní soc-drama, zároveň ale taky jeden z nejlepších dětských filmů. Navíc ten jeho čuch na neherce je tady neuvěřitelný. Bria Vinaite i Brooklyn Prince byly přímo trefou do černého.