Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nečekaně se zjevil můj nejoblíbenější seriál. Kamarád mi jednou řekl nechceš se jen tak mrknout. Mrkl jsem na jeden díl a hned jsem byl polapen do jeho spárů. Ted, Barney, Marshall, Lily a Robin tvoří partičku, kterou budete po pár dílech milovat. Seriál je neuvěřitelně návykový a srší vtipem. Máme tu čest s neskutečně zábavným mixem, u kterého se nejde nesmát. Doufám, že Ted bude svým dětem vyprávět, jak jsem potkal vaši matku, ještě pár let. ***** Můj nejoblíbenějši díl: 1x10 The Pineapple Accident. „Samotný alkohol tenhle mozek nezastaví. Tenhle mozek, milí smrtelníci, není jen tak obyčejný mozek. Je to supermozek. Tenhle mozek je nezastavitelnej. Tenhle mozek... A to je všechno, co si pamatuju.“

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Některé seriály se nedají popsat, některé se prostě musejí vidět. Tato partička podivínů je pro běžného smrtelníka, netknutého jakýmkoli vývojovým směrem techniky, opravdu nekonvenční. Těžko někoho vypíchnout, když každý je něčím "dokonalý", ale myslím, že nejen pro mě je nejvtipnější postavou "shiny" Sheldon (C3PO). Samozřejmě nesmím zapomenout na překrásnou sousedku Penny, která tomu všemu dává jiný rozměr, pátý nebo snad šestý? My neznalí teoretické fyziky se pak necítíme tak hloupě, ač to mnohdy nejsme ochotni přiznat.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Tento seriál je pro mě jasnou sci-fi jedničkou, protože měl kvalitně zpracovanou mytologii okolo hvězdné brány a po celou dobu vysílání měl (od 1997 do 2007) nadstandartní vizuální triky. Navíc je velice zábavný, avšak bez plk. Jacka O'Neilla hláškujícího jako o život by byl sotva poloviční. Vůbec celý nápad cestování červí dírou na jiné planety do vzdálených galaxií (jinak než kosmickými loděmi) je vynikající. Nevynechal jsem ani jeden díl a proto můžu říct, že ač jsou některé díly hodně přitažené za vlasy a pár jich je vyloženě slabých, je to moje srdcová záležitost.

Futurama

Futurama (1999)

Pro mě jednoznačně lepší zábava než Simpsonovi. Fry a spol jsou mi jednoduše víc sympatičtí. Celkově mi seriál přijde takový vyzrálejší a dospělejší po všech stránkách. Každá postava má úplně jiný charakter, který je prvotřídně "vykreslen" do těch nejmenších detailů. Seriál je velice kvalitně nadabován, což se o českém protějšku nedá říct na 100%. Vlastně bych tady mohl ještě dlouho psát v superlativech, jak je Futurama božská, ale spokojím se jen s konstatováním, že všech pět řad je perfektních.

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Ani nevím, co sem napsat. S ovečkama jsem prožil tolik nezapomenutelných okamžiků a žádný se mi nechce vynechat. Takže hybaj sledovat tyhle plastelínové ovečky, šup, šup.