Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (214)

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Film jsem ohodnotil a když jsem se pak podíval na má hodnocení, vidím název Panna nebo orel. Tak jsem se musel ujistit, zda jsem se neuklikl a neohodnotil nějaký špatný film... a bohužel ne. Co to je? Tenhle název řadím na třetí příčku v hitparádě překladatelských skvostů hned za Zahulíme, uvidíme jako Harold & Kumar Go to White Castle a Švéd jako Men of War. (Zvláštní kategorii by tvořili The Expendables jako Odepsanci .)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Nechal jsem si ten film 4 dny rozležet v hlavě, ale ani teď nevím jak ho ohodnotit. Klasicky jako vždy jsem byl zklamaný z 3D (ale to už asi bude moje vina, protože si myslím že 3D ve filmu je prostě zlo a je to jen tahák na prachy.) Ale na druhou stranu, když si člověk sedl do sedačky a díval se na film, tak měl pocit, že se o něj vážně někdo postaral a že si dal záležet na všech těch křivkách, barvách a světlech. Kdyby tyto detaily nebyly utlumeny těmi 3D brýlemi, tak film vážně vypadá jako tady v galerii. Pro začátek teda dávám ***, ale film chci vidět znova, abych si opět užil těch barev, světel a detailů, které tam prostě patří a mě se to strašně líbilo. Jo a nesmím zapomenout na hudbu, která s tomu všemu sedla jako prd*l na hrnec. .... děkuji csfd za projekci.

plakát

Na nože! (2010) (pořad) 

Jsem rád za to, že se prima držela tématu a jednalo se skutečně o kuchařskou soutěž. Dost jsem se bál toho, že spíše než o vaření to bude o vztazích mezi soutěžícími a o dění v jejich chatě a udělá se z toho reality show typu HK, kde se spíše kecalo než vařilo a více než kuchařské umění rozhodovala psychika soutěžích. Viděl jsem každý díl a vždy jsem se těšil na další... škoda jen, že to nevyhrál můj favorit.

plakát

Američan (2010) 

Byl to takový nepříliš zajímavý ale dobrý film. Snímek, který mě nudil, ale utekl rychle. Drama, které mě moc nezaujalo, ale líbilo se mi. Prostě film na který si po půl roce nevzpomenu (nebýt Clooneyho tak ještě dřív), ale jsem rád že jsem ho viděl.

plakát

Blow Job (1964) odpad!

Zajímalo by mě, kdo se dokázal dívat celých 35 minut. Asi se přestanu na tyto "umělecké" kraťasy koukat (nebo si alespoň přečtu jejich obsah, abych nebyl vždy tak udivený). Stejně je po první minutě proklikám a ohodnotím "odpadem".

plakát

Benga v záloze (2010) 

Sice to není žádný extra pětihvězdičkový super nářez, ale v kině jsem si to náramně užil. Tohle není film, který si pustím někde sám na notebooku a budu čekat, že mě pobaví, ale film, na který si zajdu s někým do kina a bavím se, co hrdlo ráčí. Johnson s Jacksonem nastartují zábavu, kterou Wahlberg s Ferrellem v pohodě dohrají až do konce. Děkuji csfd za projekci a plnému sálu za skvělou atmosféru (za to ta hvězdička navíc)... a už alespoň vím, že je lepší být tuňákem než lvem :D

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Neskutečná sračka, pro kterou jsem ve své duši nenašel pochopení. Sem tam se sice objeví nějaká super pecka, které se od srdce zasmějete a rázem zapomenete na ty sračky kolem, ale celé je to zabelané v takovém hnusu, že to tomu filmu nepomůže. Asi jsem se na to nedokázal dívat s tím patřičným nadhledem.

plakát

Emo kids v ČR (2007) (amatérský film) 

Dneska už si může každý natočit co chce a dát to kde chce. Podlě mě by mělo mít csfd nějakou uroveň a neházet sem každé druhé video z youtube.

plakát

Nejlepší je pěnivá (2005) (studentský film) 

Až do konce takový český nadprůměr, ale konec mě dostal a musel jsem si ho pustit ještě jednou :D.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Je to pěkne a vtipné, ale po první serii mě hlavní dvojice vůbec nezaujala. Stále však mám chuť se podívat na další sérii, snad se tam něco zlomí...