Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (544)

plakát

Prometheus (2012) 

Můžete si říkat co chcete, ale mě se tenhle Alienovskej prequel dost líbil a Ridley Scott prostě umí. Můžete si i nadávat na slabší scénář, ale to je mi fuk. Za mě dobrý, pořád to dopadlo líp než obě AvPčka a těším se na pokračování...No a možná časem i 3D tohohle, to mi nějak uniklo...

plakát

Dredd (2012) 

Surová sci-fi akce která metá zmetky kolem sebe v krvavých lázních. Takhle nějak jsem si představoval původního Stalloneova Dredda víc, než jako komediální akci, kterou nakonec byla. Urbanův zakaboněný výraz je boží, za celý film se ani náznakem nezmění a Ma-ma Headey působí taky jako věrohodně hnusnej záporák. Za mě veliké překvapení a splnění přání o lepším využití námětu.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Těšil jsem se a nebyl jsem zklamán. Skvělé obsazení kazí akorát machýrek LaBeouf, kterého sice můžu v jiných filmech, ale tady mi fakt lezl krkem. Jestli to bylo účelem scénáře, těžko říct, nicméně to byla jediná malá kaňka na kráse celku. Super příběh, badass Hardy a naprosto úžasně slizkej Pearce.

plakát

Vlastní zbraň podmínkou (2012) 

Zajímavá zápletka, sympatické postavy, povedené rozhovory. Veliké překvapení které by mě málem minulo bez povšimnutí. Ještě že čtu inzeráty:)

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Poslední dobou mě Burtonovky moc neberou a vyjímkou není ani tenhle Frankenčokl. Moc nemusím tenhle styl animace, ale budiž, příběh u mě zklamal víc. Když si vzpomenu na Mrtvou nevěstu, Karlíka, nebo třeba Sleepy Hollow, nemůžu si pomoct. Tohle je prostě jen velmi průměrný kousek.

plakát

Temné patro (2008) 

Dost slabý horor, který se sice velmi slibně rozjíždí, ale ztrácí na tempu a zajímavosti v průběhu děje. Všechno završuje podivný konec a bez větších náznaků vysvětlená zápletka. Třetí hvězda je jen z úcty k Lordům...

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Velké uznání za navázání na původní trilogii. Ani jsem nečekal, že to dopadne tak dobře, ale podařilo se pospojovat snad všechny osudy postav. Tenhle díl je pro mě možná ze všech nejpovedenější a v každém případě vůbec nejtemnější. Ruku na srdce, přeměnu Darth Vadera jsme čekali všichni, ale že bude takhle intenzivní? Bravo a tleskám vestoje Georgi Lucasovi.

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Digitální šílenství válcuje vizuálem, ale mírně kulhá příběhem. Pořád ale sci-fi srdcovka a poslední půlhodina mi prostě neustále vyráží dech. Konečně viděno i v HD a prostě vizuelní orgie.

plakát

Černá labuť (2010) 

Fakt dost dobrý. Psychologická proměna v černou labuť zvládnutá na jedničku, a zamotaný příběh jak má být. Bravo Natalie, Oscar právem zasloužený, určitě chci vidět ještě jednou.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Povedené pokračování kung-fu animáku. Jen tak dál, jedna z mála sérií, kde pokračování dobře funguje.