Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 376)

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Krásný vizuál...ale skoro po necelé hodině sledování jsem si říkal, že se toho zas tak moc neděje, kde je ta Kingsmanovská originální akce? Zrovna se to však rozjelo, famózně originální rasputinovský balet a pár dalších několik úsměvných kousků. Ale přece jen jsem čekal mnohem větší jízdu a větší srandu. Jednička byla nabušená originálními zábavnými perličkami, dvojka byla dynamická bláznovina. A těm jsem dal 4* Tak, aby se to nepletlo, tak musím jít o hvězdu níž. 70% (viděl jsem: 1x cz DVD)

plakát

22. míle (2018) 

Svižný akční thriller. Jen škoda, že Uko nedostal větší příležitost udělat z toho o kapku krvavější balet. 70% (viděno: 1x cz)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Stačí scenáristicky pustit uzdu fantazii a je možné vše. Dorazí i Terminátor. Teda , další postava, John Cena, mi ho tak nějak připomíná. Tady je nutno naprosto vypnout mozek neboť co všechno si režisér (s mistry počítačových triků) dovolují přesahuje i bujnou fantazii. Tanky, letadla, ponorky...to byla slabota, tady to jde dál než za již dříve překročené hranice reálnosti. Postavy naskakují do příběhu snad jen proto, že dotyční herci měli nějakou speciální smlouvu, či co. No prostě jen k jednomu účelu - zachránit svět. Neboť už nic jiného, nic menšího zachraňovat nemá smysl, neb by to byl krok zpět. Když však úplně, ale úplně vypnete a necháte se unášet megalomanskými efekty, tak se na to dá dobře koukat. (viděl jsem: 1x cz dvd)

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Polívkové komediální role sedí. Jedině díky jejímu výkonu povídka za to stojí. Netřeba řešit celkově nesmyslnou anabázi příběhu, že ji nechali doma, když viděli, že ani na hajzlík si s *** (cenzurováno abych neprozradil děj, který je každému jasný..a je napsaný v obsahu ;-)

plakát

Eternals (2021) 

Při sledování jsem si připadal jako na rozvlněném moři... Chvíli nuda, že jsem to měl chuť přetočit, vystřídaná akcí, která je sice tak nějak moc předigitalizovaná, ale dá se na ni koukat. Celkově trochu zbyteční superhrdinové, kterých je tolik, že ani nedostanou pořádný prostor. Taková fantasy na jedno brdo.  2-3 hvězdy 60% (viděl jsem: 1x cz dvd)

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Zajímalo by mne, zda se na tenhle fylm podívá i někdo kdo neviděl na streamu seriál... Řekl bych, že jich moc nebude. Seriál na internetu jsem viděl, tudíž jsem tušil do čeho jdu. Ulítlosti, sprosťárny i fekálnosti na levelu, který jednoho pobaví a pro druhé je to už za hranou. Já se docela dobře bavil.  70%

plakát

Tolkien (2019) 

Příjemný životopisný příběh. Žádné divoké eskapády, v klidu plynoucí děj bez velkých dramatických zvratů. Nic víc ani nic míň. 70% (viděno: 1x)

plakát

Jde si pro nás noc (2018) 

Tohle není plážová idylka z Bali, ale pořádně krvavá řezničina z Jakarty. Kdo má rád tento typ asijských brutálních mlátiček bude spokojen. Děj je tu klasicky ne moc smysluplný, jen jako mimochodem, aby se neřeklo, ale hlavně jsou to velká jatka se sadisticky vzrušeně zábavnými brutál prvky, při kterých čím víc je hrdina pobodanej, rozřezanej, postřelenej, tím víc má energie do dalšího boje. Povedený akční film, který však skončil těsně před branami pro vyvolené v síni kultovní akce. 70%

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Rozjezd dobrý, komicky drsňácký, zajímavé hlášky...ale celkový dojem, že je to taková hezky natočená blbinka na kterou nejspíš brzy zapomenu. (viděl jsem: 1x cz)

plakát

Uncharted (2022) 

Počítačovou hru neznám. Film je vizuálně povedený, bohaté na triky ve velmi dobré úrovni, po rozvláčnějším začátku to i vcelku odsýpá. Originalitou však nepřekvapí, pirátská finálová akce nestačí. Za Indiana Jonesem to pokulhává hlavně v zábavnosti a především v charizmatu hrdinů (Na Indiana Jonesovi jsem vyrostl a to už překonat ani nelze. Tak, asi tak.) Celkový dojem? Fajn, viděl jsem, ale nenapadá mne důvod, proč bych si UNCHARTED měl pustit někdy znovu. Možná už začínám být víc náročnej. Holt musím, abych všemu nedával 4 hvězdy :-)  67% (viděl jsem: 1x cz, dvd)