Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 378)

plakát

Tři uprchlíci (1989) 

Bavil jsem se velmi dobře. Nejspíše i proto, že originální Uprchlíky jsem viděl hooodně dávno. Onen francouzský originál je však ještě více zábavnější i dojemnější, s lepší hereckou partičkou.

plakát

Živé terče - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Jen tak nějak doufám, že to nebude jakási varianta "deseti malých černoušků" a můj tip na pachatele nevyjde...

plakát

Bajkeři (2017) 

Film jsem viděl neovlivněn zdejším hodnocením a vcelku mne překvapilo, že je to koukatelné a několikrát jsem se i zasmál povedeným vtípkům. Kluci jsou s nadsázkou vykresleni jako jako pěkní truhlíci, holky zase jako správňačky, ale příliš hereckého prostoru nedostaly a režisér si neopominul natočit s děvčaty alespoň pár krátkých lechtivých záběrů pro diváka. Teenagerovská komedie, která vám mnoho nedá (Snowboarďáci i Rafťáci jsou o několik levelů lepší, a některé zdejší výkony, např. Mišík, jsou naopak dost bídné), ale slupnete ji pravděpodobně bez obtíží. slabších 60% (viděl jsem: 1x tv)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Předcházející díl "Infinity War", jsem shlédl pouze pár dní před tímto finále, takže jsem již byl naladěn na vlnu přehršle postav. Opět tu přibylo, nebo spíše na chvilku se mihlo, několik postav nových a od diváka se jaksi očekává, že všechny marvelovské superhrdiny má v malíčku a viděl všechny přechozí filmy, aby byl v obraze. Humoru je tu opět vcelku solidní porce, stejně tak i všelijaké té šílené hi-tech sci-fi akce i zdařilé filmařiny s dobrým scénářem. Ačkoli nejsem žádný zapálený komiksový fanda, bavil jsem se o chlup lépe. 90% (viděl jsem: 1x kino)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Velkolepá podívaná...ale nějak mi v posledních dílech připadaly filmy o Avengerech jako když pejsek s kočičkou vařili dort "a dáme do toho všechno, co nám chutná..." Naštěstí po tomto dortu není nikomu špatně, jen mám pocit přeplácanosti množstvím dalších a dalších potav. V Infinity War dostává velký prostor jiná partička z vesmíru, která dodává do filmu docela velký prvek zábavy. 85% (viděl jsem: 1x) A teď rychle na závěrečný díl...

plakát

Jak se fotí... - Athény (2019) (epizoda) 

Tentokrát si průvodci odpustili (rádoby) humorné pošťuchování a přidalo větší osvěty o řecké metropoli.

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

Dospěláci se u tohoto roztomile dobrodružného a napínavého příběhu o putování, který nejednou připomíná Pána prstenů, snad ani nemohou nebavit. 90%

plakát

Černé vdovy - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Zakončení bylo očekáváné a současně i jeden z nejslabších dílů. Otevřená vrátka pro případné pokračování si tvůrci samozřejmě nechali. A to jsem se na ten seriál nechtěl ani koukat. Tak hluboko jsem klesl... ;-)

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Ano, jak už tu bylo napsáno...je to akčnější a špiónštější a superwomanštější. Slabší 4 hvězdy. (viděl jsem: 1x)

plakát

Rapl - Dobro došli! (2019) (epizoda) 

První série mne bavila hodně, na druhou sérii jsem si bohužel nenašel čas ... až zcela náhodou jsem usedl jen k jednomu jedinému dílu. A zrovna k tomu poslednímu. No nic, no... Na finále jsem čekal trochu víc.