Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

proč jen ten Lupen nevystřelil z té bazuky, to bych dala i tu pátou hvězdu!!!!! Vuk zastřelí šéfa policie zezadu, Anna odletí letadlem do Frankfurtu,Kuneš v base, Željko hibernovanej, Rohan mrtvej, Lupen s fousama vypadá jak Old Shatterhand, když se zotavoval u Apačů a Mácha se žení...škoda jen, že si Slepice nesedla ke Knechtovi.....hned by bylo o čem přemejšlet...... obraz na trezoru, hrdina o kterém hovořil Željko a říkal Vukovi,aby na něj nezapomněl: : Karadžordže-Černý Jiří, *14.11.1768 – †25.7.1817, vlastním jménem Petrovu Djordje. V letech 1804–1813 vůdce prvního srbského povstání proti osmanské říši. Zakladatel dynastie Karaďjordjevibů. Původně byl rolník a obchodník s dobytkem. V letech 1788–1790 velitel oddílu srbských dobrovolníků bojujících po boku rakouské armády proti Turkům. V roce 1804 se postavil do čela protitureckého povstání v Srbsku. V letech 1808–1813 faktický srb (oficiálně "vrchní vůdce"). V zahraniční politice se orientoval zejména na Rusko. Po porážce povstání v roce 1813 odešel do Rakouska, kde byl internován. V letech 1814–1817 žil pod ruskou ochranou v Besarábii. Zá druhého srbského povstání se v roce 1817 tajně vrátil do Srbska, ale na příkaz Miloše Obrenoviče byl zavražděn a jeho hlava poslána sultánovi. ()

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že o mrtvých jen dobře a protože Pachl tento seriál definitivně pohřbil, tak dávám z úcty k mrtvému celé dvě hvězdy. Jinak je to na odpad !! Většinu toho už popsal uživatel Mallinali. Takže po přečtení názorů Pachla mohu jen konstatovat, že Pachl je DEBIL !! https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/rapl-2-konec-serie-hynek-cermak.A190401_113157_filmvideo_ts?recommendationId=000000000016-0000-0000-000000000000 ()

Reklama

gonga odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky uživateli Mallinali za to, že si dal práci se shrnutím největších debilit, které se v tomto díle vyskytly, sám jsem na to chuť neměl. Druhá řada byla seriálem na pomezí frašky, nechtěné komedie a krimi, kdy ke frašce sklouzávala asi nejčastěji. Celý tento zmar korunoval Pachl svým arogantním vyjádřením a poslední díl , který již byl parodií kdysi dobré kriminálky. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

........druhá séria bola hooodne slabá - oproti prvej to bolo ako porovnať auto Dacia s Volkswagenom.....celá druhá séria slabota v každom ohľade takže som nečakal záverečné vyvrcholenie nejaké extra ....ale bolo - to ozaj som ešte nevidel takýto koniec - koniec ,ktorým scenáristi chccli povedať ,že už je "doraplovane"..... jeden kriminalista zastrelený, jeden skončí vo väzení, jeden odchádza od polície, jeden sa žení s devou nie extra pôvodu (vs kurvou) - no scénaristi dodrbali čo sa dalo..... ()

baddass01 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sebestředný "umělec" Pachl aktuálně připravuje minisérii Volha a když čtu, o čem to má být, je jasné, že to opět bude ideologická sračka, na kterou samozřejmě dostane peníze z veřejnoprávního eráru. Možná, že kdyby se Pachl více věnoval scénáři Rapla a méně se staral o Babiše, možná by to nebyla taková katastrofa, viz. : "... Babiš, ať už je, jaký je, má na rozdíl od nich aspoň podnikatelský drive. Svůj koncern neustále zvětšuje, aby si pak mohl koupit celou zemi. Potom koupí celou Evropu, a když ho nic nezastaví, tak skončí asi v Americe." - - - - - - Konečně někdo z havlistů přiznává, že v 89 žádná spontánní revoluce studentů nikdy neexistovala, viz. : ".. při práci na scénáři jsem nastudoval hromadu materiálů o ekonomickém přerodu v 90. letech. Celá ta ekonomická změna včetně kuponové privatizace byla naplánovaná už dva tři roky před revolucí v Rusku, takže se na ní velící důstojníci StB a KGB svezli." https://magazin.aktualne.cz/pachl-rapl-je-krok-od-sebevrazdy-a-to-lidi-bavi-v-podsveti-n/r~8f31493e18e611e9a67dac1f6b220ee8/?redirected=1554177950 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Architektonické objekty, které připomínají létající talíře, jsou obchodní dům a bar Robna Kuća ve městě Izbor v Černé Hoře z let 1980–1984. (sator)
  • „Dobro došli“ se dá z chorvatštiny do češtiny přeložit jako „vítejte“. (sator)

Reklama

Reklama