Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (175)

netahlo 

všechny recenze uživatele

Pribylo erotiky a nejake te psychedelie a ja si nejsem jistej, jestli je to zrovna to, co od tehle serie ocekavam. Ale na druhou stranu uvodni scena a jiz nekolikrat zminovana analni sonda byly dost vyzivne :-) Taky by me zajimalo, co se stalo s dedou, docela mi chybel a ani blondyna to nezachranila. Ale jo, nakonec spokojenost i kdyz minimalne tri dily byly lepsi (1,2,4). Tenhle dil (nebo spis jeho reziser) se ale na muj vkus bere moc vazne. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to nakonec přece jen přišlo. Nezadržitelný propad do absolutních sraček vrcholí šestým (!) dílem, který je tak špatný, že už nemůže být horší. Snad. Což je docela k pláči, když si vzpomeneme na první dvě části, které byly příjemnými žánrovkami. Jenže tohle je už filmová katastrofa, bohužel. "Příběh" stojí za hovno, masky stojí za hovno, vraždy stojí.... chvilka napětí... správně, taky za hovno. Levnost z toho cáká na míle daleko. Ani ty pěkný kozy už to nezachránily. Zkrátka, Last Resort je smutnou ukázkou toho, jak byla další hororová série znásilněna, vykastrována a pohřbena šest stop pod zem. Budiž jí země lehká. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ostáva dúfať, že najbližší Wrong Turn bude iba remakom prvej časti a dosiahne aspoň jeho kvalitu.Šieste pokračovanie sa snaží aspoň o zmysluplnejší príbeh než predchádzajúca časť Na spôsob filmu Purpurové rieky a rieši dôsledky množenia sa v rámci rodiny (to by však stačilo zavítať do niektorej z osád v Prešovskom kraji) a silné rodinné putá, avšak bezradný herci ani kulisy či chýbajúca atmosféra ani mňa ako skalného fanúšika podpriemerných hororov nijako zvlášť nebavila. Film nebol ani jedným z tých, ktoré sú tak príšerne zlé že si svojich fanúšikov získajú a tak som rád, že mám túto hororovú sériu už za sebou. 30% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě kravina nehorázná .. ale 1* za gore a 1* za šukačky, kterejch bylo asi tolik co bodycountů ... jak se řekne počet šukaček v hororu ve vztahu jako počet zabití ...??? Taky\ bodycount, ... kundokount, jo takže druhá hvězda za počet kundokountů a koziček (v tom film DRSNĚ DRTÍ Anču 2014 !!! :-D) ... ale jinak prostě k týto sérii už nikdy nesednu !! :))) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horská gorila, nebo horský skřet? Oba jsou to ohrožené druhy. Skřety si vzal tentokrát pod patronát ne úplně marný režisér Valeri Milev. Zavádí diváka za partou sedmi mladých lidí, kteří přijímají pozvání k pobytu ve starém hotelu s lázněmi, jehož rozlehlý komplex zdědil jeden z nich, jmenovitě Danny. Je to místo skoro tak podivné a tajemné jako sourozenecký pár, který ho spravuje. A to ještě nikdo netuší, že jsou v úzkém spojení s kanibalistickými skřety obývajícími přilehlý lesík. Na povrch vyjde tajemství, že Danny pochází ze zdegenerovaného rodu, který se po celá léta rozmnožoval mezi sebou. Zamrzí, že mladíci měli převahu nad slečnami (5:2). Hned úvodní scéna s párem cyklistů v lese udá trend, v jakém se film po devadesát minut ponese. Na povel režiséra se i v chladném počasí svleče první adeptka na smrťáka. Scenárista s režisérem vědomi si toho, že "materiál" na obnažování mají kvalitní, nechají postupně svléknout všechny účastnice zájezdu, aby divák zjistil, jak moc se jim roztáhl po horském vzduchu hrudní košíček. A v tomhle ohledu velká spokojenost! K vraždění, respektive ke zběsilému zabíjení, se ale film pořád neměl. Polovina filmu za mnou a oběti se daly spočítat na motorovou pilou pohmožděné ruce. Gore bylo přímo šlehačkové. Takže i v tomhle ohledu spokojenost. Rozebírat zabití nebudu, protože jich nebylo mnoho a připravil bych potencionální hororisty o překvapení i nápady, které nechyběly. Jenže režisér nasadil pomalejší tempo, které se snažil dohnat zběsilým a dynamickým finále, a podle mě to tak úplně nedohnal. Jasně, záměr rozložit zabití po celé délce filmu byl zřejmý, ale občas filmu chyběla potřebná údernost a pohyb. A já raději dynamické konání než zdržující plkání. Plusem je určitě neokoukaný areál, který se jevil zanedbaně a vytvářel skličující dojem. To místo bylo krásně hnusné. Nikdo by se v něm určitě nikdy neubytoval. Možná to byla od tvůrců nezbedná legrácka, když zde ubytovali rekreanty z řad seniorů. Film mně k nim přišel korektní. Určitou korektnost si zachoval i film. A tak příliš nefungovaly pokusy o zvrhlost. V tomhle režisér moc nevynikal. Disponoval však příjemně filmovým rozměrem, který jeho předchůdce neměl. Ve většině scén se mu podařilo zdatně maskovat mizivý rozpočet. Přece jen to nepokryl na všech frontách, masky nepatří k právě k obdivným výtvorům. Snaha přijít s novým příběhem, sahajícím až ke kořenům, který přináší objasnění krvežíznivého rodu, má svá pro a proti. Filmu se ohromně daří, když skřeti vykonávají svoji brutální "práci". Jsou občas až moc upozadění, někdy se mně naopak jevilo, že ve filmu působili nadbytečně. Tahle nerovnováha bylo způsobena menším prostorem, který jim byl tentokrát vymezen. Zakecávání (se) filmu naopak neprospívalo a brzdilo jej v rozletu. Herecká skvadra dobrá. Objev Aquella Zoll (pořádný kusanec) i ostatní holčiny potěšily. Tenhle hororový kus by neměli vidět intelektuálně zaměření diváci, vegetariáni a skřítci Líbezníčci. 80% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení bylo zahájeno začátkem března 2014 v Bulharsku. (Bathory)
  • V scéne, v ktorej Jillian a Bryan idú nakupovať, je možné na nástenke s nezvestnými osobami vidieť Zaca Efrona. (Marceloo)
  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)

Reklama

Reklama