Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů který jsem viděl, jsem zastánce českého dabingu ale tady mi to vůbec nevadí, vše tu je dobře. Krásný naváz na Karate Kid 1,2,3. Tento seriál prostě miluji! VELMI ale VELMI TENTO SERIÁL DOPORUČUJI!!!!

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Větší blbost jsem neviděl, jedinej kdo tahá ten film je Christian Bale který tu podává strašně dobré herecké výkony. Za mě odpad. Mrzí mě kam ten Marvel v druhém mcu spadá.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Dobrý seriál, moc se mi líbil. Lidi říkají že to není moc dobré ale dovolím si nesouhlasit. Příběh má dobrý zápletky akce dobrá. Můžu jen doporučit.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Moje srdcovka, na dnešní domu si myslím že to je něco neuvěřitelného. Vtipy snad pochopí i malí nemluvně. Postavy krásné napsané i zahrané.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Krásný dlouhý seriál s hezkým zakončením. Co víc dodat jen snad to že je to sranda.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Na mě docela pomalí, ale když to vydržíte tak to stojí za to. Je to dobré obnovení daredevila.

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Tento seriál má prostě šťávu, nelíbil se mi film který tomuhle všemu předcházel sebevražedný oddíl. Peacemaker má šarm který každého zasáhne, důvtip ale také akce to vše je v seriálu krásné zakomponováno. Rád bych také vyděl samostatný seriál o Vigelentovi, myslím si že má taky potenciál se dobře uchytit. Tento seriál se mi moc líbí a rozhodě stojí za to. Hudba tu je epická!!! A vždy dodává krásnou atmosféru. Doporučuji!!!!!!!!!!!!!! Určitě se nemusíte bát že to bude taková blbost jako sebevražedný oddíl. Tento seriál je pecka!!!!!