Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

Skvělé nahlédnutí do rodiny a života jednoho mafiana, ale narozdíl od ostatních mafianských projektů, tento vyniká tím že se zaobíra, jak rodinou mafiánskou, tak hlavně tou pravou rodinou. Krásně mám seriál ukazuje, jak má mafianský život na rodinnu vliv a také nám ukazuje postupný vývoj postav po tímto vlivem. Celé je to skvěle natočeno, zahráno a napsáno.

Království

Království (1994)

Velmi zajímavý a pozoruhodný seriál, který má úchvatnout atmosféru, která ze seriálu absolutně přetíka (což je jenom dobře), titul je děsivý, mysteriózní a celkově je to dost velké psycho. Scénář je skvělý a kamera společně s barvami velmi originální.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Úžasný seriál, který se ve svém postupu jen zlepšovat, každá další série byla lepší než ta předchozí a vše bylo krásně zakončeno. Pocelou dobu jsem mohly sledovat, skvěle napsané a ikonické postavy, s překvapujícím vývojem, které byly úžasně zahrány. Vizuál taky nezaostává a scénář je vyšperkovaný k dokonalosti. Taky seriál obsahuje spoustu ikonických momentů. "I did it for me. I liked it. I was good at it. And, I was really... I was alive.”