Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) odpad!

Jednička byla dost hrozná, za zpomalovačky jsem se cítil dost trapně už jen jako divák. U dvojky jsem malinko čekal, že se nějak hne, že bude trošku lepší, ale je to ještě horší. Snad nejujetější mi přišla zpomalovačka pohledu ze dna sudu na Hounsoua, jak si nabírá vodu do čutory - přiznám se, že jsem při ní chvilku koukal do mobilu a pak, když jsem znovu zvedl oči, stále ještě natékala voda do čutory. Proto to má dvě a půl hodiny! Klonové války by takový děj kvalitněji spláchly ve 25 minutové epizodě. Stále se také zabývám otázkou, proč mezigalaktický křižník letí pro pytle obilí, které vesničané ručně sklízí tři dny včetně sušení a vymlácení. A proč jsem se na to vlastně koukal? ...a o co šlo?

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Upřímně, za prd stojí i seriál Zaklínač a mám dojem, že i u knih už autor někde od třetího dílu nevěděl, jak to zakončit, ta poslední pak už byla jen psychedelické pseudofilosofické peklo, kterému jsem dal šanci jen díky prvním dílům, které nijak na rámec fantasy nevyčnívají, ale vcelku baví. No, a toto je takový standard fantasy VOD tvorby posledních let, čili, hodně pastelek udělá pěkný obrázek a pokud se někomu nelíbí, nerozumí umění...

plakát

Red Notice (2021) 

Sračka! Ani vtipné, ani zajímavé... a na to, že jsem to viděl včera, už si ani nepamatuju, o čem to bylo. Ještěže se k tomu člověk může dostat zadarmo.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Asi nemám cit pro korejskou duši. A to přehrávání? Jděte se a s těma hvězdičkama vycpat! Herci snad brali kurzy v meziválečném českém filmu!

plakát

Mortal Kombat (2021) odpad!

Céčko s jedním hercem (většinu filmu čekajícím v pekle). Ostatní protagonisti jsou losem vybraní z komparzu.

plakát

Falcon a Winter Soldier - Nový řád světa (2021) (epizoda) 

Je asi ne úplně korektní hodnotit serii v prvním, úvodním, dílu, ale nemůžu si pomoci a přikládám hodnocení, které není superlativně laděné. Ano, je tam sociální přesah, ano, je tam vidět kvalita (místy i herecká) a ano, daří se tomu dát punc reality. To ale není to, co čekám u komixovek, ty jsou pro mně hlavně relaxem a nemám potřebu je konfrontovat s realitou. ...má tu snad někdo potřebu dostat do hlavy barákem, když se rubou dva maníci v elasťákách? Nebo se chcete v nasrání měnit v monstrum a překusovat tramvaje plné civilů? Takže, komixovky jsou pro mne pohádkou a byl bych rád, kdyby to tam zůstalo ....apropos, Falcon nemá prachy na vyplacení rybářské lodi, ale opravuje si a tankuje technologii, která překonává veškerý průměr o celé řády? A šroubky a drátky bere ze starých počítačů? To je problém toho puncu reality, je to totiž v kompletu úplně mimo.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Začalo to rádoby klasicky, pak se objevil kus scénáře prvních tří terminátorů, kousek roadmowie, pak přišla velmi trapná scéna v přehradě, celkem nepovedená bitka v elektrárně a obvyklá osudovost závěru. A já se ptám, za co je tu tolik hězdiček a procent? Vždyť to bylo blbější, než s Emilkou!

plakát

John Wick 3 (2019) 

V průběhu projekce odešlo hned několik lidí a, vydržím toho hodně a z kina jsem nikdy neodcházel, málem mě strhli taky. Absolutně nechápu ty nadšené bláboly o akčním filmovém řemesle! Tohle nezačalo (přímo to navázalo na dvojku), negradovalo a ke konci jsem zjistil, že mě to už vlastně ani nezajímá. Finále naprosto očekavatelné a chyb, jak máku! Jedna z hlavních stěžejních pohnutek k násilí bylo zastřelení psa... no, ve Wickovi už to bylo, ale proč ta ten pes pak, kurva, čile sápal mudžahedínům rozkroky, aniž by se nad tím někdo nějak pozastavoval? Proč profík vystřílí do hlavy celý zásobník, když pak musí uhýbat před kulkama, než nabije? No, nevím, jednička se mi líbila hodně, dvojku už jsem bral, jako jakousi parodii a trojka to ještě dorazila.... A to, prohoha, bude i čtyřka!