Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (806)

plakát

The Sadness (2021) 

Monstrozita od střechy až po sklep. První romantická sotva dvacetiminutovka je následně převálcována 70 minutami krvavýho gorefestu a obscénnosmi, které by asi v ledasjaké zemi plátnem neprošly a ani se na něj nedostaly. Po všech stránkách řemeslně dobře odvedené, jen je film pro striktně vymezené publikum, pro nějž se ovšem může stát naprostým kultem jako např. Srbský film. Extremita jen pro otrlé, škoda že prosta napětí (podotýkám, že jsem za hranicí standardního vnímání), které ale předčí tornádo brutálního šílenství.

plakát

The Beach House (2019) 

Že od začátku víte, kde je zakopanej pes, ani nevadí. Horší už to bylo s tím, že autoři pocuchat nervy v tomto případě nedokázali.

plakát

Šťastně až do smrti (2022) 

Nechtělo se mi do toho vůbec, o to větší překvapení to je. Dánská rozehrávka o nevěře, kde si 'šílenou ženskou vezme šílenej chlap'.

plakát

Zvrácená (2021) 

Jednohubkový, přímočarý mainstream horůrek v produkci Raimiho sice nijak nenadchne, ale natočen je dobře. Plusem jsou hlavní postavy, mínusem trošku toho klišé, ale zkuste to v náboženském 'háčku' nedělat. Na 3* je to asi moc, 2* mi přijdou málo.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Dynamický děj, energická hrdinka a skvělá pocta původnímu filmu. A podařilo se napětí i akce.

plakát

Myši patří do nebe (2021) 

Ne úplně tradicni a až loutkově vypadající animák o hledání sebe sama, který potěší i rodiče.

plakát

What Lies Below (2020) 

Freak alien whatever - horor určitě ne - nízkoropočtovka, která není blbě natočena, ale rozjede se až v závěru a především neřekne absolutně nic, kam to celé krom malé chovné stanice spělo.

plakát

Noví mutanti (2020) 

Teenage děsák, hororoví fans pryč od toho.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Za jednu hvězdu, protože tahle série je už asi vyčerpaná. A Chris Rock v hlavní roli? Podivně urputný a nepřesvědčivý. Druhá hvězda za trochu toho gore.