Reklama

Reklama

What Lies Below

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých hororov, kedy divák viac ako nad príbehom, premýšľa nad tým, či by radšej matku, alebo dcéru, lebo film ako taký, dokáže ponúknuť asi toľko “zábavy”, ako švédska trojka zložená z mongolských dôchodcov. Nebyť záverečnej 20 minútovky, ani by som si nevšimol, že sledujem snímok zaradený do žánru: horor, thriller. Slabôtka .. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Matka si nájde nového priateľa, ktorý očividne nie je úplne normálny, a tak má dcérenka pocit, že sa možno ani nejdená o človeka. Film sa väčšinou odohráva na jednom mieste a hraje tu len minimum postáv, ale to nevadilo. Síce sa nedala očakávať žiadna veľká pecka s megalomanským rozpočtom, ale pozerá sa na to dobre, herci sú sympatickí a sem tam to zaujme nejakou peknou maskou či celkom napínavým záverom. ()

Reklama

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Film mě v podstatě zklamal, přijde mi, že se celou dobu nemohli rozhodnout jestli z toho chtějí udělat film o tom, že nevlastní otec se zamiloval do své nevlastní dcery zatímco má sexuální vztah s její matkou, nebo film s prvky scifi. Jelikož ty Sci-fi prvky mi přišly strašně vynucené, jak kdyby je tam někdo na sílu cpal, jen aby to nebyl "normální film". A proto možná mě tento film ani tak moc nezaujal, měly se rozhodnout co z těch dvou věcí chtějí a jít s tím. Místo toho jsme se dočkali jakého si mišmaše obojího, a spolu to moc nedává smysl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako taký tuctový televízny thriller v ktorom nový šamster stále sexy Meny Suvariovej začne mať chúťky aj na jej teenage dcéru. Polovicu filmu sledujeme celkom slušné sexuálne iskrenie medzi nimi. Lenže namiesto poriadnych erotických scén film v polovici uhne do hororového žánru s mimozemšťanmi a tento žáner naplní ešte slabšie ako ten erotický thriller. Filmu chýba poriadne napätie. Nič poriadne sa tam nedeje. Je to len nudné a postavy sa tam správajú divne. No a odvážny temný koniec to už nezachráni. 4/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dcera se vrací z táboru na návštěvu k matce. Přijde domů a zjistí, že ta matka má nového přítele s kterým se seznámila tak, že jednou si šla sednout ven a on tam byl u vody (už tohle by mě bylo divné, ale obě jsou blondýny a evidentně blbé jak Zemanovi projevy tak jim to asi nevadilo). Později zjistí, že to není člověk , ale nevím co (ani film to nezodpoví byl to mimozemšťan nějaká rodící jednotka mihulí nebo co to bylo nevím?) 20 procent ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama