Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční

Recenze (12)

plakát

Hotel Hazbin - Míchaná vajíčka (2024) (epizoda) 

Píseň "Whatever it takes" je prostě to nejlepší co jsem zatím slyšel  Tak tedy "I will be your armor"

plakát

Hotel Hazbin (2019) (seriál) 

Víc jak 4 leté čekání stálo za to, spousta luxusních písní, délka je sice trochu pain ale i tak, miluji to

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Stálo 9 let čekaní za to? Ano i ne, na jednu stranu tu máme skvělé herecké výkony, všichni se snaží (i když Matthew Lillard naprosto září hlavně ke konci) na druhou stranu zbytečnou zápletku o tom jak parta lidí totálně rozbije restauraci jen proto aby ho Freddy popravil..meh nic pro mne, filmu by neuškodilo kdyby měl cca o těch 100 minut méně, ale i přes to že se občas táhne tak moje zoomer fnaf já bylo štastné. I když mám pár výhrad tak to není tak špatné jak si myslí random hodnotilé, přeci jen, tento film je pro nás fanoušky, a proto jsou 4* přesně to co si zaslouží, ani o hvězdu víc, ani míň. A pokud váhate zda máte jít, tak nezapomeňte že Matthew se brzy vrátí..

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Film nejde popsat slovy, prostě na to jděte, the game is on  Btw stojí to za to :)

plakát

Den po dni (2023) (seriál) 

Skvělá odpověď netlixu na Černobyl od HBO, sice se to občas trochu táhne ale pokud máte rádi Jaderné elektrárny, Fukušimu a asijskou produkci tak se vám to bude líbit, důkazem budiž zde 71% (k 5.6) a hodnocení každým dnem stoupá

plakát

Vymítač Boner - Ojciec (2021) (epizoda) 

Bogdan musí do špitálu za fotrem, kterému se chce Belzeblb pomstít. Cením že český dabing na začátků dílu přidal referenci na Viktora Koženého :)

plakát

Vymítač Boner (2020) (seriál) 

Dá se říct, že je to takový polský southpark s vymítačem v hlavní roli, který každého démona přetáhne brokovnicí (teda až na Domina, který je jeho zaměstnancem) a to je právě to nejlepší. Ať už jde o démonický kartel, metal skupinu z pekla, a spoustu dalších potvor, vždy se budete královsky bavit, a pochybuji že z toho netflix nebude chtít vytřískat víc sérii. 95%

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

No, tenhle kousek rozhodně není pro každého, je to prostě Tygrovina která ale dokázala rozesmát celý kinosál, a všichni jsme se náramně nasmáli, nicméně jak jsem psal výše nemůže to sedět každému, hlavně pokud neuctívá humor třech tygrů. Ale jak by řekl klasik: "V církvi máte povolené penisy?"