Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Predátoři (2010) 

Zajímavý nápad. Dobré herecké obsazení. Není to nic z čeho by si člověk sedl na prdel, ale je to koukatelné. Predátoři zajímavě pojmutí. Jednoduše Lovci co si místo posedu udělají planetu.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Velká nuda a zklamaní. Kdybych si dal jen občerstvení a koukal na ukázky udělám lépe.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Jurský svět byl byl takový průměr/podprůměr. Doufal jsem že jako hlavní bestii zase neudělají nějakého geneticky nasteroidovaného dinoše, místo toho dostaneme brouky. Jestli se jedná o poslední díl tak budiž ale pokud chtějí dělat další takové kraviny tak chraň nás bůh. Jurský svět byl celkově pro mě velké zklamaní oproti Jurskému parku ale zaleží na vkusu.

plakát

Rakeťák (2022) 

Velmi povedený animák. Jako velký milovník Toy Story, jsem měl obavy jak tento film zasadí do celkové ságy. Naštěstí jsem byl velice příjemně překvapen a pobaven. Každý fanoušek Toy Story a hlavně Buzze Rakeťáka by měl tento film vidět.

plakát

Ztracené město (2022) 

Film u kterého si člověk může vypnout a dokonce se i zasměje. Dělaní si srandu z mnoha filmových klišé mě hodně pobavilo. Pokud člověk neví co s časem a chce se odreagovat tak tohle je film přesně pro něj .

plakát

Jonah Hex (2010) 

Zajímavé ale ne dost . Westernovka s poměrně klišé příběhem. jediná zajímavá věc je schopnost hlavního hrdiny. Film je to koukatelný ale taková nouzovka na víkend.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Neskutečně povedené dílo , postavy, děj, animace za mě jeden z nejlepších animáků co jsem viděl. Zajímavá hlavní zápletka a vedlejší postavy. myslím že každý padnul smíchy při scéně s lenochody.

plakát

Ósama Ranking - Ó no ken (2022) (epizoda) 

Velmi zajímavé. Když ke konci vše začne zapadat a dávat smysl tak je to neuvěřitelné. Ze začátku bylo složitější si zvyknout na tento fantasy svět ale je to dobře udělané a vymyšlené. za mě skvělý kousek.

plakát

Proměna (2022) 

Velmi holčičí film. Moje 26.letá kamarádka u toho brečela smíchy, já jsem se také bavil ale né tak dobře jak ona. Doporučoval bych dívčímu publiku v rozmezí 10-25 ale dobře povedená pohádka.

plakát

Uncharted (2022) 

Pro fanoušky hry průměr. Ale jinak velmi povedená Akce a dobrý humor.