Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (42)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Dokoukal jsem třetí díl a asi už dál nemůžu, protože se tam jenom žvaní, žvaní a zase jen žvaní. Už to nezachrání ani charismatický Alonso, se svým podmanivým hlasem. Pořád se jen něco řeší, je z toho prostě jen nákladná telenovela, kde loupež je až někde daleko vzadu. Katastrofa.

plakát

Fotři (2023) 

Ze začátku ostře vtipné, od poloviny nudné, únavné a hlavně zbytečné.

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Proč se proboha zas a znovu musím dívat na dvě buzny, jak se tam zase olizují. Proč nemůže Netflix udělat něco bez vousatých homoklád, kde si prostě jen užiju děj, výpravu, casting, atmošku.. Já jim přece tu lásku přeju, ale kurva proč mi to pořád cpou do hlavy v každém dílu. Asi to už nějak dokoukám, je to jinak fajn seroš, ale tohle už je fakt moc.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Skvěle se na to kouká, plyne to velmi příjemně, čili dal bych i za pět, ale dnes budu klidně za homofoba, protože zase ty na sílu tlačené teplé vztahy bez jakéhokoliv významu jen aby tam nějaké byly, mě už vážně otravují. Ale jinak opravdu zdařilé.

plakát

Vzdálené světy (2020) odpad!

Skočil jsem jim na lep. Namísto příjemné sci-fi s časovými paradoxy, jsem dostal tupou, aktivistickou sračku, kterak zlí bílí policajti vraždí hodné nevinné černochy. Naštěstí z toho scénárista nedokázal vymáčknout více jak půl hodiny, ale i tak to bylo k nevydržení.  Nic horšího jsem už pár let neviděl.

plakát

Aftersun (2022) 

Proboha, ať vás to ani nenapadne chtít se tohle podívat!! Těm místním vyhajpovaným pětihvězdičkovým hodnocením opravdu nevěřte. Nikdo se nechce přiznat k tomu, že strávil hodinu a půl u totální píčoviny, kde zcela marně očekáváte jakýkoliv děj, příběh, pointu.. Ne, nic takového tam není. Blábol nemocného člověka o děvčátku, která je s taťkou na dovolené v Turecku, točí si to na kameru a podle toho to taky tak vypadá. Pro milovníky zrnění, dlouhých, pomatených záběrů nikam, bezobsažných keců, depresivních pohledů, ošklivých lidí a rádoby katarzí, které ovšem nedávají naprosto žádný smysl, protože z neexistujícího příběhu jen sotva vymlátíte nějaký smysluplný závěr, asi dobré. Jasně, místní umělci namítnou, že jsem to nepochopil, ale to je pouhý žvást pozérů, kteří v tom vidí hloubku, která se však jen zoufale plácá na mělčině. Jedna hvězda pouze za závěrečnou zajímavě zmixovanou Under pressure od Queen, což je však jediný světlý moment této zcela zbytečné, hodinu a půl trvající strašlivé hrůzy.

plakát

Výbuch (2020) 

Hele kámo, co kdybysme udělali nějaký film o vybuchujících lidech? No jasně, a proč budou vybuchovat? To já nevím, ale zní to dobře, ne? Tak jo, jdeme do toho! Totální pruda beze smyslu, proložená hlubokomyslnýma kecama o smyslu života, který už každý slyšel stotisíckrát. Do toho jeden neustále vyděšený panic s tlustoprdkou, která už vojela půlku střední školy. Ale netěšte se, erotika nula, kozy nula, zábava nula. Vlastně ani nevím za co ta jedna hvězda, nejspíš jen za tu kvantitu krvavých fleků.

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Ale jo, ne že by to nebylo zábavné, čučavé a nápadité, ale chvílemi to dost drhlo v logice i ve spádu, korunu tomu nasadilo příšerně kostrbaté vysvětlení jak to vlastně bylo. Na přesdržku byl hlavní hrdina, který se po celou dobu tvářil jako nakopnutý srneček a k tomu všemu tam všichni pořád řvali, což je v Japonsku asi nejobvyklejší způsob komunikace. Z hlediska žánru ale s přimhouřením jednoho oka docela v pohodě, občas to mělo docela grády, prolité krve dostatek. Bonusem je větší než malé množství krásných japonských studentek ve školních uniformách. :)

plakát

Bullet Train (2022) 

Hej kámo, viděls ten Balittrejn, hej supr hlášky, co kámo, to byla jízda, kurva fakt hustý, parádní meganářez! Úplně vidím ty poďobané chlapce s opožděnou pubertou, jak na sebe na učňáku hýkají oslavné ódy na tenhle "fakthustejnářez", poté co to zkoukli s vytřeštěným zrakem, přiblblým šklebem co měl být světaznalý úsměv a dlouhou erekcí, jednak z těch krutopřísných hlášek a jednak z té slečinky v sukýnce z dívčí školy. Nene. Za mě zcela zbytečně vyhajpovaná slátanina 100x viděných póz, gest, úderů, akcí a rádobyzvratů. Nad nelogičností většiny děje se nepozastavuji, ta prostě patří k žánru. Děj je však otravný, postavy tupé, kecy po deseti minutách nekonečně nudné. Jediné plus je stále sympatický a s lehkostí hrající Pitt a jako třešnička na dortu pak ta umělohmotná figurína na konci, která se kdysi podobala Sandře Bullock.  Současných, zcela nesmyslných 80 %, už bude jen a jen klesat.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Osm opravdu hezky natočených příběhů, na kterých se produkčně nešetřilo, ale které vám bohužel v hlavě nezůstanou. Zejména poslední tři kousky jsou naprosto nudné hovadiny u kterých je vám naprosto jedno jak to dopadne, jen se těšítě ať už to skončí a po kterých zůstává jen otázka, proč to proboha někdo natočil. Vůbec žádná originální pointa, žádný vrchol, žádné wau, před každým kouskem navíc ještě zbytečné kecy huhňavého Guillerma. První čtyři kousky ještě docela ušly, za zmínku stojí ale jen čtvrtý příběh Mimo, který sice také trpěl velkou dávkou nelogičnosti, ale atmošku to mělo, skvělou práci kamery a úžasný výkon madam Micucci.  Za mě ale i tak celá série naprosto zbytečná.