Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (488)

plakát

Iluzionista (2006) 

Závěr, který bere dech a titulky, které každému českému vlastenci vykouzlí aspoň malý úsměv na tváři.

plakát

Northangerské opatství (2007) (TV film) 

Filmové ztvárnění se mi moc líbilo, dokonce se i trošičku musím červenat, protože mě oslovilo víc než knižní forma. Northangerské opatství jsem považovala za tu slabší polovinu tvorby jinak úžasné Jane Austenové. Především Henry Tilney byl zde velmi sympatický:-)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Přiznávám se, představovala jsem si konec úplně jinak a možná proto je mi i po tak příjemném filmu smutno. Bohužel jsem naivní nána s růžovýma brýlema, která vidí všechno moc jednoduše....takže doufám, že po tomto snímku s úžasným hudebním doprovodem a velmi příjemným obsazením se mi konečně otevřou oči. P.S. She's Like The Wind miluju!

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Kung-fu fandím, spousta srandy, s ním i s tamtim, všecky zmlátim (Těžkej pokondr) - i tak by se to dalo zhodnotit :-)

plakát

96 hodin (2008) 

Jedna chybička: Jakto, že 96 hodin má jen 93 minut? To to nemohli o ty 3 minuty natáhnout?! Jinak snad bezchybné.... Opravdu úchvatná podívaná. Takže? GOOD LUCK

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Vtipné pasáže, které byly především všechny v traileru, + začáteční seznámení s pacietny paní Heleny to opravdu nezachránily. Dějový posun hlavní hrdinky, v mých očích, jedna velká katastrofa, stále nemůžu pochopit jak to své dceři mohla udělat. Naštěstí to bylo všechno jen na plátně a ty slepice po 118 minutách zmizly. A to mám tak Lenku Vlasákovou ráda! Příště se u takového filmu raději podívám jen na upoutávku a budu možná spokojená.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Říše divů podle Tima Burtona? - něco, na co jsem už dlouho čekala.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Škoda, škoda - mé velké očekávání nebylo naplněno. Z tolika příběhů a mě se líbil jen jeden - to je hodně smutná bilance nezdá se Vám? Americký den Lásky plný romantiky a mě to přišlo spíše hůmorné než dojemné a také absurdní, že by se v jeden den mohlo jednomu člověku přihodit tolik věcí najednou. Film měl 125 minut, den 24 hodin a já jsem si svůj život smíchem zase o nějakou tu minutku prodloužila, protože některé pasáže jsou přes to všechno tak vtipné, že jsem se doslova za břicho popadala (např. dovolte ta sklenice je moje, to bude asi Edgar nebo vyprávěla jsi jim o té flusačce) :-D Stojí to za více než jedno podívání a to je zase dobře...

plakát

V pravé poledne (1952) 

Když to tak porovnáte s ostatními westerny tak o co je tenhle chudší tak asi o takových 60 minut navíc:-) Jinak jako u všech skvělý výběr postav, napětí, pistole, pařící slunce, prah zvedající se z ulice při menším závanu větru a především přesně sednoucí hudba, která je propracovaná do nejmenšího detailu a právě díky ní máte z filmu zážitek, který se jen tak nevidí.