Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Úsměv (2022) odpad!

Obsahuje spoilery, ale stejně se na to radši nedivejte. Viděli jste Truth or dare? Jestli ne, tak po tomhle už jo. Bylo to strašný. Nuda, nuda, šeď. Taková nuda, že po 20 minutách filmu jsem začal na jůtubu sjíždět best of Soudkyně Barbara a po třičtvrtě hodině jsem si ho chtěl z nudy vyhonit. Hlavní postava je ovšem tak hnusná, že mi v něm ani nebrnklo, tak jsem to dokoukal. Tenhle film je jako Starobrno. Nechutná chcánka, se kterou si nedal nikdo žádnou práci, člověku je špatně z toho, jak moc je to debilní, ale stejně si to svoje fanoušky najde. Trošku mě pobavila mrtvá kočka darem, to dám svojí ex, až se bude jednou vdávat. Když to vezmeme kolem a kolem, příjemnější než vidět tohle je kolonoskopie, nakopání do koulí i desetihodinovej projev Okamury ve sněmovně. Debilní rozhovor debilní hlavní hrdinky s její debilní zombie matkou vytvořil naprosto debilní konec, čímž bylo tomuto debilnímu filmu učiněno za dost. Až budou chtít tvůrci zas něco vykrádat, doporučil bych jim nějakej nonstop obchod, protože to rozhodně bude menší průser než tohle. Upřímně doufám, že jestli uvidím něco dalšího od tvůrců, bude to článek o konci jejich filmařský kariéry, ale nemohl jsem si nevšimnout, že se připravuje dvojka. Oni se prostě chystají vykrást vykradačskej film. Přeju jim, ať se jim zlomí klapka.

plakát

Černobylské deníky (2012) odpad!

Nope, to se brutálně nepovedlo. Já jako chápu, že v žánru hororu musej bejt postavy trošku dementní, aby to fungovalo, protože kdyby se každá postava v hororu chovala racionálně, všichni prostě odejdou někam do hajzlu a je po filmu. Ale tahle parta dementů, to bylo teda něco, každej jeden z nich si zasloužil zdechnout. No, a co se týče filmu, nemělo to nic, člověk se nebál, atmosféra napicu, příběh debilní a ještě jsem to viděl se slovenským dabingem, takže úplně kokotinec.

plakát

Živí mrtví - Čest (2018) (epizoda) 

Ten závěrečnej proslov otravnýho Carla by mě na Rickovo místě donutil ukončit jeho trápení kudlou do čela. Doufám, že se to už někam hne, tohle je nekonečný trápení scénáristů.

plakát

Animalia (2023) odpad!

Tak tohle byla neuvěřitelná mrdka. Nuda od začátku do konce, žádný finále. Takhle, vzhledem k tomu, že se tam vůbec nic nestalo, nemohlo se to ve finále vysvětlit. Fakt nechápu místní hodnocení a slova o napětí. Jeslti ten film kromě příběhu neměl ještě něco, bylo to právě napětí a atmosféra. Šíleně nesympatický postavy, celou dobu mě vlastně srala ta francouzština, ale upřímně řečeno, ty náboženský kecy a rádoby filozofický debaty o smyslu života bych nadabovaný asi fakt nedal. No, myslel jsem si, že budu moct dát aspoň hvězdu, ale ne. Tohle si zaslouží hovno do ruky a mačkat. Možná ani to ne. Jsem vyloženě nasrán, píšu to hned při závěrečných titulcích, takže jsem pořád plnej dojmů z toho, jak na piču to celý bylo. Chtěl bych zpátky hodinu a půl svýho života, kterou jsem mohl strávit sledováním porna německý produkce devadesátých let a i tam bych dostal lepší příběh a zápletku. Nasrat. Bylo to strašný, pokud chce někdo lobotomii, nechť si pustí tento místními oceňovaný skvost, já se jdu vyblejt.

plakát

Kameňák (2019) (seriál) odpad!

Viděl jsem jeden díl. Proč si někdo řekl, že to je dobrý? Větší sračku aby člověk pohledal, sestřih rádoby vtipů se špatnejma hercema, fakt super. To už dělal Izer.

plakát

Avatar (2009) 

Má to skvělej vizuál a hezky se na to kouká. Tolik k plusům filmu. A k těm mínusům... Že je to dlouhý jak tejden před vejplatou bych ještě kousnul, kdyby... Kdyby to mělo nějakej příběh, kterej není jen klasická stupidita typu Hollywood. Dáme pryč všechny ty hezký modrý věci, lítací planetky, výbuchy, kulomety i luky a co nám zbyde? Jeden kripl je na straně zla, modrá holka na straně dobra. Kripl může chodit. Má rád modrou holku. Modrá holka má ráda kripla. Kripl jde na stranu dobra. Láska. No řekněte, není to kýč jak kráva?

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) odpad!

"Na natáčení filmu Slunce, seno, erotika se nesmělo kouřit. A když už, tak jen Trošku." Taky jste se nezasmáli tomuhle vytříbenýmu vtipu? Tak vězte, že celej film je podobně debilní, jako můj velice kvalitní opening vtípeček.

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) odpad!

To se někdo úplně posral? Tyvole, měl jsem chuť si vystřelit mozek z hlavy, není tam vůbec nic vtipný, všechno totálně dementní. Fakt, měl jsem dojezdy na piku a pořád to byly příjemnější chvilky než sledovat tohle. Měl jsem za to, že Měcháček má, aspoň co se týče standupů, nějakou úroveň, smysl pro humor a pro pointu. Tohle je tak prvoplánový, hloupý, nevtipný, rakovina. Kdo v tý televizi viděl díl a řekl si: „Jo, to je super, jdeme s tím ven!“, tomu bych rád nachcal do krku, abych si konečně mohl říct, že jsem se vychcal do debila.

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Chvilku jsem měl pocit, že se koukám na nějakou hororovou parodii, a s tím vědomím mě to docela bavilo. Pak jsem ale pochopil, že to někdo myslel vážně, a tak vysvstala důležitá otázka: "Jak to, kurva, někdo může myslet vážně?!"

plakát

Moonfall (2022) 

Ani jsem to nedokoukal, chybí mi asi dvacet minut a je mi upřímně u prdele, jak to dopadne. Občas se mi líbil nějakej ten efekt, ale příběh, dialogy, postavy... To všechno je úplně dementní.