Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Hudební

Recenze (14)

plakát

Galavant (2015) (seriál) 

be patient. be ready. and also... never get married.

plakát

Poslední loď (2014) (seriál) 

Světová populace závisí na posádce jediné americké lodi, která přežila, nevzdá se a za zvuku americké hymny a plápolání vlajky zachrání svět! Je to plné klišé, ale je tam Mark Sloan a Jayne/Casey, jsou děsně cool a mají uniformy. Já to beru všema deseti.

plakát

I Love You Too (2010) 

"I'm indestructible!" Nedokážu teď říct ani jednu komedii, která mě bavila víc. Je to jiné, milé, australské a ne tak sprosté jako některé jiné filmy podobného žánru. Navíc Yvonne a Peter v jednom filmu, to za to stojí :)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

skoro Aragorn, skoro Legolas a trpajzlici. Ale Thoragorna ja rada.

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

na komedii to není příliš vtipné (až na Wilsona), rozhodně je to méně vtipné než komentář uživatele verbal.

plakát

U2 3D (2007) (koncert) 

Jen jedno slovo: DOKONALOST! A pak vlastně ještě název nejlepší písně večera: Love&Peace or Else.

plakát

Mr. Nice (2010) 

dobře jsem se bavila, Thewlis a Ifans byli úžasní. A myslím, že vím, který záběr měl na mysli Radiq, protože opravdu je jeden záběr, který nemůžu dostat z hlavy a musím se mu pořád smát:D

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Toto je opravdu splněný sen a musím říct, že je splněný naprosto dokonale. Herci jsou vybraní skvěle, zejména Tyrion a Arya, ti jsou opravdu skvělí. Sean Bean je přesně ten správný herec na četného Eddarda. Catelyn a Cersei obě skvělé, Cersei klidně uvěříte i ten zvrhlý vztah s bratrem. Než namaskovali Marka Addyho, nevěřila jsem, že bude dobrý Robert. A hele, on se z něj stal přesně takový král, jakého jsem si představovala při čtení knih... Jedním slovem: DOKONALOST! WARNING: tento seriál není vhodné sledovat bez dálkového ovládání v ruce, jsou-li poblíž malé děti či rodiče. I když chápu, že jistý díl nahoty byl potřeba k vystižení atmosféry, trvám na tom, že například když Malíček přiznává, že je prevít, opravdu k tomu nebyly zapotřebí hned dvě nahotiny.

plakát

Karamazovi (2008) 

Dostojevského Bratři Karamazovi jsou jedním z těch děl, které prostě nedokážete odložit a čtete tak dlouho, dokud vám buď knihu někdo nevyrve, nebo dokud neusnete. Možná i proto na divadelní a následné filmové zpracování tohoto veledíla nahlížela většina lidí tak skepticky. Nicméně já, jelikož to mám nacvičené už z HP a Pána Prstenů, jsem samozřejmě na film nekladla žádné nároky. Kniha je vždy lepší než film (snad kromě Harrerových Sedmi let v Tibetu, tam se naopak povedl vynikající film z docela obyčejné předlohy), to přece každý ví. Bratři Karamazovi = depresivní kniha, divadelní Karamazovi jsou depresivní podívaná a film je o něco vypjatější a propracovanější ztvárnění těch divadelních bratrů. Trojan exceluje, Míťa je nepovedený syn špatného otce, Ivan je Ivan, Smerďakov je prostě odporný a Aljoša, Aljoša je anděl! Velmi povedeně vybrané prostředí, skvělé herecké výkony, vše dokresluje hudba. Rozhodnete-li se pro tento film, bude čas takto využitý bezpochyby dobře strávený. Podtrženo a sečteno: Co jiného Zelenkovi za tento domácí úkol dát, než jedničku s hvězdičkou?