Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (71)

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Ze všech Saw filmů bezkonkurenčně nejhorší. Velký podíl na tom má Chris Rock v hlavní roli, který se na to ale absolutně nehodil a jeho přítomnost na scéně byla neskutečně otravná. Atmosféra celkově téměř žádná, akorát konec, kdy se z taťky poldy stala loutka se samopalama, byl celkem zajímavej.

plakát

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023) 

Začátek dobrý, ale postupně na to čím dál víc člověk přestává mít chuť koukat. Nuda o ničem prostě.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Chybí mi časy, kdy se daly filmy od Marvelu považovat za akční filmy. Sice se v nich humor taky vždycky našel, ale teď už je to vyloženě otravný, jak se všude musí cpát na sílu vtipy (navíc na můj vkus úplně dětinský), hlavně teda ve scénách vykreslující vážné situace, kde to celou atmosféru naprosto pohřbí. Taky mám trošku averzi vůči snaze být za každou cenu progresivní, což bylo ve filmu taky docela silně cítit.

plakát

Young Adult Matters (2020) 

Ne že by byl děj něco extra, ale má to tak dobrej vibe, že mi to bylo úplně jedno.

plakát

Papírový dům: Korea (2022) (seriál) 

Možná kdybych před tím neviděla originál, tak by se to dalo, ale když je celej seriál takhle extrémně okopčenej, tak prostě máte potřebu porovnávat a v tomhle případě jde fakt o hodně cheap kopii.

plakát

Tři bratři (2014) 

Až na pedofilního myslivce se na to koukat víceméně dá, ikdyž u některých pěveckých kousků jsem se musela fakt držet.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Ty herecký výkony byly teda fakf něco a ten jakože "humor" ještě horší. Předešlý ONEMANSHOWs mě bavily, ale toto bylo fakt špatný.

plakát

Asterix a Obelix (1999) 

Zajímalo by mě, jestli lidé píšící komentáře o tom, jak to nebylo vůbec vtipný, ten film vážně viděli. Doslova se tam řezali rybama a každou chvílí šikanovali centuriona, co víc byste chtěli.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Předchozí tři série byly úžasný, ale toto byl velký downgrade. Ne, že by to bylo úplně špatný, spíš to bylo takové hodně zvláštní. Během prvního dílu jsem byla hodně v šoku a nechápala jsem, na co se to sakra koukám. Asi už jsem na tento level progresivnosti a queerství trošku stará.